![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
Nu e cazul de finete cu mine cocosel , cu finete tandrete si etc. iti tratezi iubita daca doresti . Nu ma executa de sus ;) Ai aparut din senin si ai devenit mare fondator de ce ? Gerheads pe facebook , flacau eu tin la prietenie si la cuvant ma lasa rece ce vorbesti mai departe. Mai departe vorbim in privat cel mai ok daca mai ai ceva sa imi spui , eu cel putin ma abtin si imi fac treaba cat de bine pot in continuare.
Seara buna va doresc ! |
Nu e cazul sa facem diferente. Acest grup pe facebook a fost infiintat de mine, Ionut si Mihai. Nu trebuie sa aruncam cu noroi, dimpotriva, eu cred ca trebuie sa fim uniti noi astia cu masinile mai ieftinute, ca am ajuns o clasa mai speciala (vezi exemplu: Tulcea, masini de 500-600 de cai, proprietarii le-au avut zestre de la parinti, nu ca noi care le apreciem...).
Nu e nevoie sa luam foc, pasiunea si intalnirile sunt din 2007 cu unii, de prin 2011 cu altii. (Giubau - 2007; Ionut - 2011). Ar trebui sa fim o comunitate unita, nu sa ne criticam. "Real car guys respect other car guys!" Asa am si la semnatura si pe asta merg eu. Daca aveti ceva de impartit, sau exista semne de intrebare, haideti sa discutam in privat, nu pe un forum public. Numai bine! |
Si uite asa ati mai scris si voi doua trei cuvinte pe acilea.
Club, neclub, tineri ,batrani, tigani ,romani, mai mult sau mai putin pasionati.....nu conteaza. Conteaza sa fii om de omenie. Eu nu am vrut decat sa va mai adunati si pe aici. Nu numai pe feisbuc. :D :D . Nu am dorit agitatie :( Va pup, Mitica |
Voi mai posta eu poze de pe la adunari din cand in cand, sa mai fie activitate si pe aici, ca prea a murit 4tuningul asta pe rubrica de Buzau. ;)
|
9 Attachment(s)
Poze de la o intalnire din aprilie, pe ploaie, cu o mica deplasare pe la Monteoru, ca sa le facem poze mai in natura :D
|
9 Attachment(s)
Inca un rand de poze de la alta intalnire, mai recente un pic.
|
3 Attachment(s)
De la o intalnire recenta.
|
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-...m/page-13.html
regulamentul cadru se gaseste pe site FRAS/Sport/ autoslalom |
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning