![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
@dilio - mustang - daca ar stii aia de la shelby ce animal ai desenat...te-ar angaja! superb!
|
2 Attachment(s)
Black Matte Nissan :). Sper sa va placa :). Enjoy !
|
dupa cum am mai zis..;)),imi place trecerea de la metalic paint la mat paint...arata bne...dar linile albe de sub masina..nu trebuia sa le ai...si dap..prizele de aer din stanga sunt mai sus ca cele din dreapta...oricum..masina arata bine...bv man..;)
|
2 Attachment(s)
Lexus Peable Beach Edition....brush si overbrush...multa munca...sper ca se vede asta..;)
|
jantele plate si unele parti (gen capota) unpic blurate
|
1 Attachment(s)
schimba jantelee...
Edit:Opel Gt preview:-) |
Incepator
2 Attachment(s)
pe skoda nu vrea nimeni sa comenteze?
|
2 Attachment(s)
Opel GT
|
2 Attachment(s)
Opel GT ...
|
la geox : masina e faina dar calitatea lucrarii este 2juma/6 , multe parti blure , buna alegere cu donorul infiniti , ai trecut cu restul portierei peste oglinda , rotile sunt de slaba calitate si inclinate gresit , mai baga-le negative camber multe parti tonny ,liniile pentru potiera arata aiurea iar forma lor cel putin linia din dreapta e total aiurea , bgu e prea luminos pt ce ai tu pe masina selectii aiurea in spate deasupra stopurilor , umbra sub masina e facuta aiurea , per total 2juma/6 pe lilometru
|
2 Attachment(s)
nissanu de la v4tl.
|
raresh......wooooooooow, masina cam tipa dupa un eleron
|
2 Attachment(s)
un audi...
|
Quote:
|
masina asta nu are cum sa circule..cum a zis si silent...garda la sol e exagerat de joasa...
|
trebuia sa faci rotile mai mici :) cel putin, roata din fata, nu are cum sa incapa acolo.. probabil e taiata partea de sus.
|
2 Attachment(s)
Un Volvo de la mine :arrow:
|
@wlady - nissan 200SX - culoarea negru mat nu e bine realizata, conform viziunii mele o culoare mata nu are reflexii si masina ta pare mai mult un simplu desen. executia e foarte buna! bafta!
@geox - opel GT - masina e foarte bine realizata, nu vad greseli, decat jos la spoilerul fata langa roata din fata! in rest mi se pare super ok! bafta in continuare si tie! @raresh - nissan 200SX - wow! arata superb! poti sa o lasi si fara eleron ca tot arata bine! bravo! nu vad greseli!! @fily - lexus cabrio - fily my friend masinile tale sunt foarte bine realizate! nu sunt greseli prea mari (roti plate), dar cea mai mare greseala e ca incep sa arate ca niste oznuri. Pt idei tale de grafica arata bine, dar asa ca tuning nu arata bine! gandeste-te ce ti-am zis, poate iese ceva superb ;) @cobbo - audi RS4 - ce e masina asta? te stiam altfel, alte lucrari m-au obisnuit din partea ta! masina asta e o idee de vt, nu poate fi asa joasa si vezi ca grila e blurry pe margini...bafta! baga lucrari noi ca celelalte! @stefy85 - skoda octavia 2 facelift - jantele sunt plate, vopsea ireala, eleronul nu are ce cauta acolo, portiunea de jos a spoilerului fata e ireal luminata @JeDaY-Design - opel GT - pasajul spate e bine facut, doar ca roata spate imi pare cam stramba, pragul are un element care lipseste, o scobitura in exterior probabil ;) grila trebuia sa o lasi la forma stock, e mai bine definita decat asa cu prelungirea asta ;). @johnnyX - volvo S60 - sincer ai vopsit-o foarte prost, angel eyes-urile sunt prost facute, ideea de mafia car e buna, dar nu ai aplicat-o bine! bafta! |
2 Attachment(s)
Nissan240Sx
|
3 Attachment(s)
Dupa o pauza revin cu un ursulet
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si cea mai buna lucrare a mea...98% brush...
|
Arata Bine Doar Ca Roata Spate E stramba rau :|
|
exista cateva dif de culoare ca de exemplu zona de imbinare intre capota si aripa fata si cateva parti prea drepte dare per total e super faina , mie imi place
|
2 Attachment(s)
ce parere avetzi?
|
daca vrei sa te apuci de vt eu zic sa pui mana pe niste tutoriale si apoi sa incerci sa tunezi.
bft. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ultima lucrare
|
Quote:
|
janta spate e off angle.....cateva zone blury...in rest arata bine
|
2 Attachment(s)
O dacie, facuta la cerere. Tipu vroia urmatoarele:
1. Masina neagra 2. Folii 3. Garda la sol coborata 4. Jantele latite 5. Scoase manerele usa spate. Background-ul l-am schimbat mai tarziu, o sa repar reflexiile de pe geamuri. :) |
Interesant !!!
|
5 Attachment(s)
Subaru,pt un concurs.E c/p si mult brush and overbrush.Am atasat si mici detalii de WIP pt a demonstra complexitatea si munca depusa pentru a realiza lucrarea.Sper sincer ca aceasta lucrare sa ajunga la advence.Astept parerile voastre.
|
frumoasa lucrare....imi place ce ai facut tu acolo
PS: bafta la concurs!!! |
2 Attachment(s)
Vin si eu cu un 350Z mai ciudatel:).
|
2 Attachment(s)
Lexus IS300 by CRM :arrow:
|