Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

L33L00 09-02-07 11:28

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
pls comment ...e pt un battle de pe psu

wlady 09-02-07 11:32

Low ride !

aditzu_97 09-02-07 12:08

3 Attachment(s)
Eu sunt incepator in VT, asa ca cer mai mult sugestii decat comentarii...Oricum putine "intzepaturi" nu strica...Deci...astept pareri

Attachment 214078 Attachment 214079 Attachment 214080

Ace Axel 09-02-07 13:02

"leeloo 2007 copyright" ... ne-am dat d... belea :lol: :D
vezi k roata spate mi se pare ami infundata dekt cea de p spate.

no limits design 09-02-07 13:25

2 Attachment(s)
un mitshubishi carisma...shi vreau comentarii shi la 350z.in caz k latzi observat

Ace Axel 09-02-07 13:37

simplu motiv pt care nu ti-am comentat lucrarea e pt k e plina de greseli ... si asta la fel ... iar lucrezi zeci de masini p zi!?

no limits design 09-02-07 14:38

okay.....am greshit la carisma dar nu shi la 350z(foarte mult)...oricum...acu fac un mustang shi lucrez doar cu zoom mare shi promit k la asta nu o sa gasitzi gresheli:P

Ace Axel 09-02-07 14:45

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 740508)
am greshit la carisma dar nu shi la 350z(foarte mult)

asta mi-a placut :lol: :lol:

no limits design 09-02-07 15:55

2 Attachment(s)
un mustang.............prima mashina total brush:???: made by me.comentarii va rog..........app ........:lol: de data asta chiar am fost atent la selectzii:rolleyes2

Trickz 09-02-07 18:06

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 740508)
okay.....am greshit la carisma dar nu shi la 350z(foarte mult)...oricum...acu fac un mustang shi lucrez doar cu zoom mare shi promit k la asta nu o sa gasitzi gresheli:P

sa incep...greseli foarte putine......spoilerul fata total aiurea pus.....incearca sa nu mai pui atatea stickere...jantele observ ca sunt ultimul model,nu?? nu au nevoie de discuri de frana...nu au nimic...plutesc,nu??....culoarea este cam ireala...chestia aia la aripa spate.....ar trebui sa fie carbon?? sau doar un plastic diferit colorat??....intercooler foarte blurry....dar ma rog..astea sunt doar crema:D....mai invata.....nu publica toate lucrarile tale.....pune si tu una pe saptamana de exemplu.....cea mai buna pe saptamana aia.....ca un sfat:D...oricum...noroc inainte;)

vio[s] 09-02-07 18:59

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 740704)
un mustang.............prima mashina total brush:???: made by me.comentarii va rog..........app ........:lol: de data asta chiar am fost atent la selectzii:rolleyes2

Ai niste selecti de ......... incearca sa fi atent ...sa le faci cat mai line .....
ai uitat sa vopsesti o parte din bara fata :lol:

Barum 09-02-07 19:23

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 740704)

deci ......in primul rand nu ai fost deloc atent la selectzii !!!!pfuai ma dezamagesti complet! :cry: mai bine ***e 1 saptamana pe o masina ca sa o faci klumea si nu mai te baga la lucruri grele pe cand tu nici cele ushoare nu le stii face! ;) vreau sa vad ca bagi la cap ce tzi-am zis si urmatoarea masina sa nu mai fie ca cea de la battle si aceasta ! BAFTA!

big_ballz 09-02-07 19:31

2 Attachment(s)
hehe....am revenit si yo q un camion....nu i-am pus jante k pare ireal....zic yo...comment plzzzz:D

Panacota 09-02-07 20:10

@big ballz: in afara de pleoapele ireale nu prea am ce sa comentez

MARI_NSL 09-02-07 21:38

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 741083)
hehe....am revenit si yo q un camion....nu i-am pus jante k pare ireal....zic yo...comment plzzzz:D

bravo .frumos .real ,mici greseli la selectii la geam. dar mere

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning