Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/5200-live-for-speed.html)

DrifterGT 12-07-12 22:45

Re: Live for Speed

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 240sx (Post 5100643)
al2lea are volan cu arc :lol:

Pai le photoshop-am sa fie mai bling

Aaa... nu la asta mă refeream că ale tale arată super, uite un exemplu jos de "lfs normal".

Chiar arată la fel ?

kitu_gudu 12-07-12 22:52

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 5100656)
Chiar arată la fel ?

E clar ca screenshot-ul respectiv este facut intr-un LFS care nu are setarile grafice date la maxim.

DrifterBoy 13-07-12 03:36

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 5100656)
Aaa... nu la asta mă refeream că ale tale arată super, uite un exemplu jos de "lfs normal".

Chiar arată la fel ?

Te plangi?sper sa nu ajungi in cazul meu
Daca ma poate ajuta sa rezolv problema am inteles ca e de la AMD Catalyst 12.4 acum astept sa apara versiunea mai noua(am inteles ca versiunea asta are o eroare si de aia imi arata asa uneori merge normal cateva sec si incepe iar cu forme geometrice pe cer si lipsa din masina ) ...pana in 23 iulie daca stie careva alta solutie il rog sa ma ajute
Va rog sa ingorati chatul din poze

DrifterGT 13-07-12 09:40

1 Attachment(s)
Wow... asta nu arată bine deloc.

Și eu am avut probleme cu versiunile de Catalyst, de asta îi explicam lui kitu_gudu că acum se vede mai bine, cu fiecare versiune noua ai mai multe opțiuni de a ridica placa video la high.

Poți încercat alte versiuni de Catalyst ori bagăți AMD VISION Engine Control Center, asta dacă ai placă video RADEON.

DrifterGT 13-07-12 17:16

Un mic video de la antrenamente, în mare parte încercam să stau cât mai aproape de zid însă să fiu și în drift, încă învăț așa că nu fiți prea răi. :pistoles:

Sper să vă placă :evil_laug

https://www.youtube.com/watch?v=_X7P8wq14dM

DrifterBoy 13-07-12 18:07

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 5100969)
Wow... asta nu arată bine deloc.

Și eu am avut probleme cu versiunile de Catalyst, de asta îi explicam lui kitu_gudu că acum se vede mai bine, cu fiecare versiune noua ai mai multe opțiuni de a ridica placa video la high.

Poți încercat alte versiuni de Catalyst ori bagăți AMD VISION Engine Control Center, asta dacă ai placă video RADEON.

Am ATI RADEON HD merge si pe ea AMD VISION Engine Control Center?
Edit:am vazut ca merge dar imi poti da un link de unde sa iau prog ca nu il gasesc niciunde
ms

TheNZN 14-07-12 08:35

Quote:

Originally Posted by DrifterBoy (Post 5100803)
Te plangi?sper sa nu ajungi in cazul meu
Daca ma poate ajuta sa rezolv problema am inteles ca e de la AMD Catalyst 12.4 acum astept sa apara versiunea mai noua(am inteles ca versiunea asta are o eroare si de aia imi arata asa uneori merge normal cateva sec si incepe iar cu forme geometrice pe cer si lipsa din masina ) ...pana in 23 iulie daca stie careva alta solutie il rog sa ma ajute
Va rog sa ingorati chatul din poze

pe care server jucati acolo?:D

Mht'u 14-07-12 10:35

Quote:

Originally Posted by TheNZN (Post 5102023)
pe care server jucati acolo?:D

Pe 5559.. Dar nu prea mai sunt romani. Cel putin, eu n-am jucat de cand nu mai e Vlad admin..

DrifterBoy 14-07-12 21:28

Quote:

Originally Posted by Mht'u (Post 5102135)
Pe 5559.. Dar nu prea mai sunt romani. Cel putin, eu n-am jucat de cand nu mai e Vlad admin..

me 2,dar eu am avut si problema cu grafica pe care azi abia am rezolvato...

kitu_gudu 14-07-12 22:11

Quote:

Originally Posted by DrifterBoy (Post 5102716)
me 2,dar eu am avut si problema cu grafica pe care azi abia am rezolvato...

Daca tot zici ca ai rezolvat, spune si cum ai reusit.... poate mai sunt oameni care au aceiasi problema.

Numai bine!

DrifterBoy 14-07-12 22:14

Quote:

Originally Posted by kitu_gudu (Post 5102750)
Daca tot zici ca ai rezolvat, spune si cum ai reusit.... poate mai sunt oameni care au aceiasi problema.

Numai bine!

Am gasit noua versiune AMD Catalyst 12.6,problema provenea de la AMD Catalyst 12.4 problema poate fi remediata si cu o versiune mai veche decat 12.4 nu neaparat cea noua 12.6
Eu personal nu mai intru pe svr lislon des pt ca nu prea mai am timp...nu ca miar fi facut vreun admin ceva ...

Tis-ul 17-07-12 12:48

Mi-am luat si eu Live For Speed versiunea demo si ma bat grav cu drifturile... Nu stiu nimic :lol:. Dati-mi un pm cu id-urile voastre sa ma mai invatati si pe mine :D.

PS: Am Logitech G27.

DrifterBoy 17-07-12 21:57

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5105531)
Mi-am luat si eu Live For Speed versiunea demo si ma bat grav cu drifturile... Nu stiu nimic :lol:. Dati-mi un pm cu id-urile voastre sa ma mai invatati si pe mine :D.

Cel mai bn lasati u id tau.Ai reusit sa intri pe vreun svr Lislon?

tabokubmw 17-07-12 22:01

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5105531)

Si eu am avut si am g27 da-mi id tau!

Tis-ul 18-07-12 06:21

id-ul meu e stelian_rudnitchi

M-a ajutat DrifterGT, am și intrat la PRACTICE un pic, dar trebuie să învăț mult și bine... Am început să mă mai mișc, mi-am făcut eu un setup mai de începători, mă descurc binișor cu el; dar după ce se încălzesc gumele, numa' spin dau:cry:.

All times are GMT +2. The time now is 11:08.

- Copyright 2026 4Tuning