![]() |
Re: Live for Speed
1 Attachment(s)
Quote:
Chiar arată la fel ? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Daca ma poate ajuta sa rezolv problema am inteles ca e de la AMD Catalyst 12.4 acum astept sa apara versiunea mai noua(am inteles ca versiunea asta are o eroare si de aia imi arata asa uneori merge normal cateva sec si incepe iar cu forme geometrice pe cer si lipsa din masina ) ...pana in 23 iulie daca stie careva alta solutie il rog sa ma ajute Va rog sa ingorati chatul din poze |
1 Attachment(s)
Wow... asta nu arată bine deloc.
Și eu am avut probleme cu versiunile de Catalyst, de asta îi explicam lui kitu_gudu că acum se vede mai bine, cu fiecare versiune noua ai mai multe opțiuni de a ridica placa video la high. Poți încercat alte versiuni de Catalyst ori bagăți AMD VISION Engine Control Center, asta dacă ai placă video RADEON. |
Un mic video de la antrenamente, în mare parte încercam să stau cât mai aproape de zid însă să fiu și în drift, încă învăț așa că nu fiți prea răi. :pistoles:
Sper să vă placă :evil_laug https://www.youtube.com/watch?v=_X7P8wq14dM |
Quote:
Edit:am vazut ca merge dar imi poti da un link de unde sa iau prog ca nu il gasesc niciunde ms |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
_______________ De ce nu mai intrati pe serverele lislon? A facut ceva Elephant sau alt admin? Numai bine! |
Quote:
Eu personal nu mai intru pe svr lislon des pt ca nu prea mai am timp...nu ca miar fi facut vreun admin ceva ... |
Mi-am luat si eu Live For Speed versiunea demo si ma bat grav cu drifturile... Nu stiu nimic :lol:. Dati-mi un pm cu id-urile voastre sa ma mai invatati si pe mine :D.
PS: Am Logitech G27. |
Quote:
|
Quote:
|
id-ul meu e stelian_rudnitchi
M-a ajutat DrifterGT, am și intrat la PRACTICE un pic, dar trebuie să învăț mult și bine... Am început să mă mai mișc, mi-am făcut eu un setup mai de începători, mă descurc binișor cu el; dar după ce se încălzesc gumele, numa' spin dau:cry:. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning