Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

cretu_bs 14-09-12 23:08

Re: Masina Mea Virtuala V2

2 Attachment(s)
Am montat noua bara:)!E de pe un taxi:),tot spatele era praf,numa fata era ok (spre norocu' meu ).Am gasit si un lip tot din dezmembrari:)!Si am scos eleroanele:)au ramas semne dar ce sa ii faci...
Attachment 2552772

Attachment 2552773
__________________________________________________ ___ _____________
:arrow:Andrei:Colegu!Asta e culoare deocamdata (a fost a unei femei),in curand nu o sa mai fie asa:)
:arrow:Darius:Mersi!Bafta cu chevroletu'!
:arrow:Alex (KID): Jaf,ha?Tuti ceapa m**i !Ai grija de "Audili" tau !Hai ca imi place !

quick_silver2 15-09-12 11:33

Vw Bora s-a dat asa cum e pentru 850 euro.

cretu_bs 15-09-12 11:54

1 Attachment(s)
Am pus si lipu'!:lol::lol::lol:ma duc dupa niste jante sa vad care e treaba pe la vulcanizari:).
:arrow:QuickAttachment 2552933:UAU !Ai dat-o bine !

^Sorin 15-09-12 14:18

1 Attachment(s)
Pfoai . Veste proastă .. Azi de dimineaţa am terminat E30-ul şi trebuie să-l vând .. :( Plec în 30 septembrie la Hamburg la lucru .. Şi îl vând şi cumpăr un Logan să-l am aşa de umblat de ocazie ..
BMW 318i jante Corvette, geamuri electronice, închidere centralizata îmatriculată pe România ! Preţ 3000 E . Detalii pe privat !

ionut.alex63 15-09-12 14:33

3 Attachment(s)
R.Equinox:Frumos rau ursu.
KidForDrift:Frumoasa culoarea.Bafta incontinuare cu masina
cretu_bs:Bafta cu bora.

iri fiind sarbatoare nu am facut nimic la masini.Azi mam apucat de la ora 8 sa montez geamurile si barile pe polo.interiorul nu lam montat deorarece am dat comanda de al interior care ajunge luni sau marti.Acum ma apuc sa montez motorul de golf 2 pe polo.Ieri miau sosit si discurile pentru mercedes.Cand voi avea timp le voi monta si pe ele.

DariusAlexandru 15-09-12 19:44

1 Attachment(s)
Tot plecat cu munca,ieri am avut şi un drum prin Tim. şi am găsit la ofertă două proiectoare TSX Retrofit.Le-am montat şi am pus farurile de formă să fac o poză.După ce termin cu motorul şi am curent o să le reglez să bată cum trebuie.
Attachment 2553224
Pe luni sau marţi îmi ajunge un nou pachet,ve-ţi vedea atunci despre ce e vorba.

Motorul am înţeles azi,că m-a sunat cel care îl vinde,că luni seară îl voi avea,sau cel târziu marţi dimineaţă.Acum rămâne să aştept.
Am curăţat puţin compartimentul motor dacă tot a stat aşa,iar acum am pus prelată pe ea şi am băgat-o în garaj.

M-am decis,iar după ce o termin,o mai ţin puţin sau puţin mai mult,nu ştiu,văd eu,vreau să o dau şi să-mi iau un E39.

@R.Equinox: Şi eu abia aştept să termin o dată.Succes şi ţie.
@balint: Sper să rezolvi.
@quick_silver2: Succes cu găsirea unei noi maşini. ;)
@KidForDrift: Nu ai cu ce să mă ajuţi,mulţumesc oricum.Arată interesant culoarea.
@cretu_bs: Toate maşinile tale au avut şi au aşa,nişte culori foarte aprinse.
@^Sorin: Baftă la vânzare Sorine.
@ionut.alex63: A ieşit bine Ionuţ.Nu sunt fan bad boy,dar poate o s-o schimbi tu,iar grila aia încearcă să o dai la schimb cu una normală,cu badge VW,aşa cu asta clean e prea simplă maşina din faţă.Dar nu mă înţelege greşit,arată bine,dar eu asta a-şi face.

R.Equinox 15-09-12 20:48

5 Attachment(s)
Se amana cu strabunica..am luat de la quick bora lui cu 850E..fata e praf..dar se poate face...motor nu are..trebuie sa gasesc un donator..o fac si o dau cu 3000-3500E
Attachment 2553290Attachment 2553291

E30
Am gasit si niste jante cu ajutorul lui Darius..Sunt pe 17..au 10j spate..8.5 fata...firma..inca nu o stiu:)))...imi plac cum da pe masina:))..si de asta le-am luat..o sa aflu si firma..
Attachment 2553292Attachment 2553293Attachment 2553294
@^Sorin-Pacat ca il dai..Bafta la vanzare!
@ionut.alex63-Multumesc la fel!
@DariusAlexandru-Imi plac enorm de mult noile faruri!..Bafta cu pisica!

AndreiVictor 15-09-12 20:52

2 Attachment(s)
cretu_bs-Ce imi place cum arata noua bara,mai omeneste,deabia astept sa vad ce culoare o sa o faci.
quick_silver2-Destul de binisor..
^Sorin-Pacat ca il vinzi,arata bine rau.
ionut.alex63-Hai ca usor usor prinde forma..
DariusAlexandru-Frumos..astept sa vad cum ii sta cu noul motor.
R.Equinox-Frumos a mai iesit E30-ul,si spor la treaba cu Bora.

Bafta in continuare tuturor.

Cum am zis am montat noile jante pe Dacie,urmeaza niste suspensii reglabile,dar pana atunci niste jante la Logan n-ar strica ,aveti cumva ceva pentru mine indiferent de pret(bine nici prea scumpe).Lasati mesaje in PM sau aici pe forum.

DariusAlexandru 15-09-12 20:53

Am cumpărat faruri,fază scurtă,nu proiectoare.Scuzaţi-mă.Sunt destul de obosit.

@R.Equinox: Te aştept cu proiectoarele mele mâine,şi să fac 2 poze cu coaja asta a ta.Nici eu nu mai ştiu cum se numesc jantele.Mă interesez şi-ţi zic.Sau poate afli tu între timp.

tabokubmw 15-09-12 22:10

Quote:

Originally Posted by ^Sorin (Post 5174602)
Pfoai . Veste proastă .. Azi de dimineaţa am terminat E30-ul şi trebuie să-l vând .. :( Plec în 30 septembrie la Hamburg la lucru .. Şi îl vând şi cumpăr un Logan să-l am aşa de umblat de ocazie ..
BMW 318i jante Corvette, geamuri electronice, închidere centralizata îmatriculată pe România ! Preţ 3000 E . Detalii pe privat !

Va pleca spre mine.

ionut.alex63 15-09-12 22:22

1 Attachment(s)
DariusAlexandru:bad boy mie imi plce si nu cred ca o sal dau curand jos,iar grila nu are modu o grila cu badge VW,are doar una neagra si una paintable.Da oricum nici mie nu imi place fata asa cum e acum si cred ca o sai fac grila neagra.
AndreiVictor::shock:cum arata dacia asta.Inca o data :shock:.Bravo frate arata chiar super bine.
R.Equinox:Bafta cu bora.Si jantele de pe ursache sunt frumoase.Buna alegere ai facut

De la ora 3 pana cum 5 minute am mucit impreuna cu inca 2 tovarasi la motoru de la polo.Si in sfarsit am terminat.Acum mai trebuie sami vina interioru si ma pot plimba si eu cu polo.Deabia astept.

quick_silver2 15-09-12 22:42

Mersi baieti !

quick_silver2 16-09-12 16:26

5 Attachment(s)
Va rog frumos sa ma scuzati ca fac dublu post, dar nu am incotro!
Sunt foarte incantat de ce am gasit astazi dimineata,intr-un colt stand ea in capatul targului auto,un Bora...initial,l-am vazut dar nu l-am prea bagat in seama...zicand: 'e lasa,iar Bora?'
Negasind nimic interesant sau tentant,m-am apropiat de ea...
Era un maro - ciocolatiu, o culoare superba si intr-o dimineata friguroasa...
Normal,era o culoare facuta la comanda,masina initial fiind un gri inchis...
Ne mai contand toate astea, masina e un 2.8 24v, avand 204 cai putere,nascuta in luna 11,a anului 2004,avand fix 150.000 km reali.
Masina trage,suna si se conduce foarte foarte bine,fiind multumit de ea...pana in momentul in care ne-am inteles cu proprietar la pret...5500 euro fiind ultimul pret...
Cel mai nasol este ca,masina nu e inmatriculata...
In cel mai scurt timp,urmeaza sa imi fac programare la rar,pentru a stabili ce euro este si cat este taxa de inmatriculare a masinii.

Cam asta este ea,eu sunt foarte incantat...este MULT mai buna fata de ce am avut!
Astept pareri sau critici,bune sau rele...

AndreiVictor 16-09-12 16:37

quick_silver2-Frumoasa achizitie!Arata superb in culoarea aceea.Sa te bucuri de ea cati mai multi Km.

Oricum,stiti pe cineva care are niste jante,si suspensii+arcuri de vanzare?Imi trebuie pentru Dacie(suspensii),iar la Logan vreau sa schimb jantele alea oribile de tabla.

quick_silver2 16-09-12 16:42

@AndreiVictor: Multumesc frumos!

All times are GMT +2. The time now is 20:14.

- Copyright 2026 4Tuning