![]() |
|
Re: Chat
Sarbatori fericite tututor,Paste fericit!;)
|
Re: Sarbatori Fericite!
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si belsug.
Va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi! |
Paste Fericit si din partea mea !
|
Sarbatori fericite ! Paste fericit popor!
|
Paste Fericit Tururor !!! Numai Bine !!!
|
daca stie careva pe undeva un fiat polsky 126 sau un fiat 850 de vanzare sau abandonat il rog sa ma anunte
|
stiu eu fiat 850 din 1967 de vanzare da-mi un pm si-ti dau nr de tel.
|
|
Quote:
Ideea e oarecum ok. cea care priveste violenta in trafic, dar pedepsirea depasirilor repetate? /:) Si cea cu "zig-zagul" desi oarecum fondate, le vad ca niste legi care le vor oferi politistilor multe oprotunitati de a intoarce legea in favoarea lor. Cum era intr-o vreme cu vesta. vroia sa te agate cu ceva pac, vestuta. |
in lumea noua ii spune Dangerous driving si este de cand lumea o pedeapsa pt asta , doamne feri sa te raporteze careva.
da ce sa-i faci romanul este cam cu 20 ani in urma si in ceea ce priveste si aspectul asta. |
si daca te raporteaza, pe baza la ce primesti sanctiunea?
|
Si acu o intrebare de a mea care ma "intereseaza" de mult timp il vad dimineata coboara de pe bisericii care ii asa banos de conduce un Mustang decapotabil negru si are lamaitele pe parbriz ? sta bine omu cu bani daca aia ii prima masina pentru experienta in trafic :D
|
Tie nu ti-ar placea?
|
Quote:
|
si eu sunt de acord ca agresivitatea in trafic ar trebui pedepsita insa depasirea repetata ?daca nu o faci neregulamentar ce are? si zig zag de ce sa fie pedepsita? la noi in romania is multi tarani, nu pot sa ii numesc soferi care stau plantati pe banda de langa axu drumului si nu se trag orice ai face...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning