![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Comentati va rog :arrow:
|
6 Attachment(s)
Stiu ca nu e perfect :)
VW Golf MK5 ABT&AaronNel Tuning VW Golf MK4 R32 look Opel Astra Caravan |
1 Attachment(s)
...............
|
Baieti o intrebare de incepator:cum se fac grilurile...k din tutoriale nu tare am inteles:(
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca nu-i gata...dar totusi comentati !
|
1 Attachment(s)
Pai.. fi mai atent la detalii... nu prea se pupa. :( orcum mai incearca sa schimbi si stopurile.
|
mda... kit d porsche p audi ... interesant ... cred k spoilerul e descentrat, dar nu-mi pot da seama pt k e pus stramb... vezi ke blurry rau in stanga + k si spoilerul si pragul sunt de o alta culoare dekt masina. si roata spate arata km ciopartita in dreptul pragului. bafta ;)
|
1 Attachment(s)
Pentru inceput am coborat garda la sol putin .. oglinzi, putina folie p geamuri si niste jenti dar trebuesc schimbate.. sunt putin km ireale :( culoarea imi place 8) .. Ce ar mai trebui sa adaug..?
|
2 Attachment(s)
New thingie.
Lancer --> EVO (pentru battleu' cu Cristi T). |
bravo gabi. adevarat lancer evo .real . bafta .in continuare
|
1 Attachment(s)
Quote:
2. si cand ai vopsit acolo ......tio ramas culoarea rosie :rolleyes2 in rest super mijto! Bafta ! |
mijto lancerul.....real da nu intzeleg ce e cu aripioarele alea de pe spoiler.......nu par reale deloc.....oricum bafta
|
cobbo => WTF ? E ciudata masina ....
bobohtml => Un stock ceva ? Jantele sunt prea luminate si sunt si cam prost puse Gabi = > Lucrarile bune ajung la un capat. Asta nu e chiar reusita ... dar oricum :wink: fiecare are cate o pasa proasta ... |
2 Attachment(s)
un drifter;) ........un nissan 350z:oops: ...comentarii va rog:???: ...mi imi place culoarea....:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning