![]() |
|
Re: Diverse discutii
cauta in continuare...pt asta ai sectiunile bazar
|
Incerc sa caut ziua de ieri...da plm...nimic..inca mai sper...cautati frate ce aveti de cautat la sectiunea BAZAR!!!!!!!!
|
caut tinerete..o declar nula....
caut pe Mos Craciun...il declar bulangiu ! |
caut pila de unghii pentru rectificat chiuloasa
|
adidasii tai se vede pantofi!!!
|
Re: Un eventual concurs [dezbatere]
Quote:
Curentul era de cele mai multe ori oprit pe timp de noapte pentru economia tarii, la tv era program de la 19 la ora 22 si includea Telejurnal si un film, de cele mai multe ori rusesc sau chinezesc (nu erau binevazute tarile capitaliste), sambata era program la tv de la ora 9 la ora 15. Lumea Copiilor (15 minute de desene animate), Viata Satului, si o emisiune de "divertisment", seara Telejurnal si film, iar Duminica era Albumul Duminical cu 10-15 min de desene animate, muzica numai si numai romaneasca, Cascadorii rasului cu Stan si Bran, Charley Chaplin sau Buster Kitten si asta era tot. Exista decat Televiziunea Romana. Ce mai vedeam..., pe la Bulgari (care se pare ca desii erau si ei comunisti, totusi aveau o viata mai buna). Toata lumea lucra si copiii mergeau la scoala si sambata. Daca aveai neamuri in strainatate sau prieteni, erai chemat la Securitate sa dai explicatii si sa incetezi relatia cu persoana respectiva, vecinii, prietenii sau colegii de munca puteau fii turnatori si nu era bine sa vorbesti de rau presedintele. Avea toata lumea munca? Si ce daca? Oricum nu ajungea nici atunci salariul cine stie ce. Mor cand aud pe cate unul care zice ca era bine pe vremea aia. Ma bucur pentru ca s-a terminat totul. Aveam 7 ani cand a venit revolutia si m-am bucurat pentru ca a picat comunismul. :peace: Iti aduci aminte Bogdan...? |
Iar eu zic ca Bogdan glumea
|
Stiu ca Bogdan glumea.
Am scris asta pentru Platon. Si pana la urma si pentru altii care nu stiu cum era pe vremea aia si vorbesc din auzite..., ca cica era mai bine... |
era mai bine pana in 82-83...........dupa aia au venit anii grei......zi-mi si mie ce fac astia acuma....se kinuie de 17 ani sa faca o autostrada si se pare k va fi gata in 2020 dupa nspe mii de negocieri cu nspe mii de firme si bani furati.....poi dak zicea Ceausescu "facem autostrada"....in 2 ore intrau basculantele si excavatoarele de se lucra non stop pana la finalizare.....;)......au fost avantaje si dezavantaje;)
|
in ziua de azi nush cine mai e in stare sa fac metrou in tot bucurestiu , blocuri cu miile in toata tara si transfagarasan ;) astea sunt avantaje ...
dezavantaje sunt mult mai multe .. |
iar eu zic sa te abtii de la astfel de afirmatii mai ales pentru k nici in plan nu kred k erai atunci`.......dak vorbeai in cunoshtinta de cauza mai ziceam...dar asha plm....mai bine te abtii...
bobby` bare shtie drq ce vb...k ...era alive pe vremea aia:) |
Daaa, si cum constructiile erau atat de bune iata ca si azi se mai lucreaza la prostiile dictate de Ceausescu. Cand a fost Autostrada Bucresti-Pitesti vreodata buna?
Blocurile erau subrede de la inceput, s-au daramat case si s-au ridicat blocuri, au fost adusi tzaranii la oras..., lasa-ma frate, ca degeaba zicea cizmarul sa se faca aia si cealalta ca tot in bataie de joc erau facute. Un singur lucru bun a facut. Metroul. Ala si-a facut treaba cel mai bine. Cea mai mare idiotenie dupa fata pamantului dupa mine cred ca a fost intrarea in trafic a tramvaielor. |
Scuze de offtopic..., daca vrea moderatorul, il rog sa mute discutiile respective dincolo..., dar sa nu le stearga.
|
Donule ai si tu dreptatea ta.....intr-adevar erau afcute in fuga dar vb lu Kreatza...n-or sa mai fie astia in stare sa faca ceva de genu Transfagarasan.....banuiesc k ai fost pe el si ai vazut cum e spart direct in munte,k urci pe burta muntelui!!!!!! proiecte din astea nu se vor mai face mooltzi ani de aici inainte in RO,k acum la noi se fura la greu e mafie mare si nu se vrea poor si simplu nu se vrea!!!!
Cu tramvaiele te sustin pe deplin.....ai vazut in ce hal a ajuns Soseaua Vestului!!!! :evil: |
Prietene tu ori esti inconstient in ceea ce afirmi ori nu ai fost atent la nici o ora de istorie la care ai participat...
daca tineri de 20 de ani ajung sa aiba regrete despre o era apusa si mult prea neagra pentru dezvoltarea tarii noastre inseamna ca trebuie sa moara si generatia noastra pana o sa se schimbe ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning