![]() |
Re: Club CIELO
1 Attachment(s)
Quote:
Bonus! Poza cu folie pe stopuri in partea de sus. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Feon din comert. Dala cu 40 de roni.
Ps. Folia se da jos de pe stopuri pe loc daca ai pb. Vopseaua... Si foilia o poti alege tu cat sa fie de inchisa iar mie asa mi-a placut. |
CieloClub Romania on Facebook + cateva filmulete de la intalnirea din august (urcate cam tarziu cei drept).
|
foarte tare Snapy_xxl :D, sus ai "CieloClub Romania on Facebook" si jos la semnatura "Fuck Facebook"
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Pana la urma e un facelift...parerea mea ca spatele vechi e mai misto dar ideaa cu faruri cu lupe e buna...bordul la baza lui e la fel...e umpic upgradat...dar tot cam aia e..un un fel de logan facelift..o bara, un far, un stop si mici modif la interiro.....oricum e bine ca inca se fabrica.
|
Sa nu uitam de motorul de 1.6 ;)
|
maine seara...adik joi seara baietii din Bucuresti sunt invitati la intalnirea cieloclub.ro.......la ora 20:00 in spatele salii polivalente....pentru orice nelamurile va stau la dispozitie:0760.991.910
|
Cumpar far electric stanga Cielo! :D
|
Nexia Club Rusia: https://www.youtube.com/watch?v=iiGI4v6ex-Y
|
acum pe cielo am jante stock de tabla si asi vrea ca in viitor sa le schimb...
care este cea mai mare janta pe care o pot pune pe cielo fara sa atinga pe acolo?am un cielo korea din 96,105 mi km reali...si ma gandesc sa modific ceva pe la ea... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning