![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
|
ma poate ajuta cineva ???
mi-am cumparat un condensator pt amplificator, in masina.... Habar nu am cum sa`l montez.....Are 2 borne Respectiv + si - are ceva afisaj electronic pe el........ are curent in el..... asa e condensatoru... Hifonics 1.0 farad capacitor generation XX The gods |
cristi cand l-ai achizitionat condesatorul nu ai primit si instructiuni(hartie) cu modul in care se monteaza??
p.s am aflat cum se monteaza... |
5 Attachment(s)
lam cumparat sh.
si nu am primit nici o garantie k merge :)) ma ajutat razvyrulz mi`a explicat detaliat cum sa`l montez... la`m montat provizoriu, si merge perfect Ms oricum :) atasez ceva poze` nu stiu unde sa-l montez definitiv.....pe woofer.... nu mi`ar placea sal las asa prin portb. |
Cat ai dat pe el ?
|
la 100 ron La`m scos
edit later : Ce parere aveti despre noua moneda de 50 Bani (aurel vlaicu) eu posed o moneda..... |
ce moneda? s-a scos moneda noua? e ceva aniversar sau cum?
gata, m-am lamurit :D http://www.apropo.ro/cash/noua-moned...-arata-7748060 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
biata moneda, cind te gindesti ca a aparut in 2010 si acum e in ladita cu bani vechi ... |
Ce parere aveti despre DRumurile Din romania.....
de exemplu baiamare - Somcuta Mare e un dezastru..... intre Recea si Lapusel e dezastru........ rupi masina in 2 :) |
Intre baia mare si seini ii groaznic :rolleyes2 . Zilnic vad masini pe marginea drumului schimband roti . Acum cateva zile , i-a zburat roata unei dube , din cauza gropilor ...
|
VARZAAAAAA !!!!!!!!!
am fost azi pana in Lapusel.....dezastru :( |
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning