Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

ralphmandl 08-03-11 12:02

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4152507)
am toba sport urla tare :lol:

astea-s detalii :)) poti sa mi-o dai mie ca nu o sa o mai auzi :-"

ar 79 dix 09-03-11 20:57

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 4150742)
duduie ceva dixi, oricum mai trebuie si antifonat, masina face ca toti dracii, mai ales ca a fost si cam descentrata saraca masina:(.
P.S. La ultimu concurs ala din piata avram iancu cand a venit carlos si a adus mashina ta, era fericit si el si Meli ca m-au batut la scor, speram ca data viitaore sa se schimbe treaba.
Am inteles ca si tu faci unele schimbari si o sa duduie si opelul tau. ce anume vrei sa bagi acolo?

nu dezvaluim nimic, va fi ceva tare! la umatoarea adunare a studentzilor, iara te bate meli!:))

roli 09-03-11 22:29

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 4156902)
nu dezvaluim nimic, va fi ceva tare! la umatoarea adunare a studentzilor, iara te bate meli!:))

ralph cred ca ti-a lansat o provocare ce zici:twisted: io intorci?:lol:
respecti traditia?

ralphmandl 10-03-11 12:39

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4157214)
respecti traditia?

la naiba, ma bag roli stai tuh linistit, nu o sa raman cu pb-urile pana anu viitor:)))
dupa ce termin de facut mashina pun bani sa fie shi mai tare \m/

PS: azi la semafor cand veneam de la faculta o iesit shoferu din mashina din fata mea sa vada ce dumnezeu se intampla=)))

bubu_vasile 10-03-11 14:04

pentru anul acesta sunteti invitati ca spectatori sau participanti la doua evenimente organizate de noi:
- https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-...ml#post4158471
- https://forum.4tuning.ro/85-arad/2459...ml#post4158487

Alin Puma 10-03-11 18:47

La Unguri e in 26 martie deci de acolo pe Vik :) fain se anunta anul asta numai curse , ca am avut timp sa ne odihnim iarna asta :)

GbO69 10-03-11 18:53

offT:ANVELOPE MICHELIN 1 SET SI PIRELLI-KORMORAN OKAZIE AMANDOUA SETURILE 100e,DETALI PM:d

Feelings 10-03-11 22:02

marime..? profil..??

ar 79 dix 11-03-11 20:39

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4157214)
respecti traditia?

nu am lansat eu provocarea! a lansat-o melly! nu mai baga raca, rolly, daca stii tacii! si cred ca maine imi si vin sculele!
una ii competitia si una ii strada!:))
ralf sper ca stii ca glumesc! nu ii stres, sa fie bine, la competitziii sa fim primi!

ralphmandl 12-03-11 09:48

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 4162312)
nu am lansat eu provocarea! a lansat-o melly! nu mai baga raca, rolly, daca stii tacii! si cred ca maine imi si vin sculele!
una ii competitia si una ii strada!:))
ralf sper ca stii ca glumesc! nu ii stres, sa fie bine, la competitziii sa fim primi!

stai chill man, akm suntem "o mare familie" nu ne suparam pe nimeni care are abtibildu cu dragster la el :))).
Si dak nu ar fi abtibildu nu m-as supara. Sper sa fim primi la competitii 8->

ar75gti 13-03-11 02:16

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 4148878)
te salut simi!
rugamintea mea ar fi sa NU scrii in stil de messenger, este un forum si nu un "chat". astept in loc de ast; acum in loc de akm, etc..
mersi 8)

lol brummy...:))

sergiuarad 13-03-11 11:05

ceva poze de la intalnire de vineri ??:D:!:

calinpetco 13-03-11 13:54

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4165017)
lol brummy...:))

de acord cu brummy si eu, urat arata stilul ala de scris gen mirc... dak, park, u, akm... de obicei ci care le folosesc habar n-au de cuvinte cu doi "i", cratime sau altele... dar hai sa zicem ca asta se trece cu vederea, dar inventii lingvistice nu prea se cad...

91-GRS 13-03-11 14:21

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4165986)
de acord cu brummy si eu, urat arata stilul ala de scris gen mirc... dak, park, u, akm... de obicei ci care le folosesc habar n-au de cuvinte cu doi "i", cratime sau altele... dar hai sa zicem ca asta se trece cu vederea, dar inventii lingvistice nu prea se cad...

+1 de acord cu tine sau "d acrd cu tn" :lol:

ralphmandl 13-03-11 17:45

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4165986)

este adevarat ca pe mess se foloseste scrisul acesta, dar asta nu reflecta faptul ca "de obicei ci care le folosesc habar n-au de cuvinte cu doi "i", cratime sau altele..."

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning