![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
E strada care pleaca de la statia de salvare si merge pe la piata maratei tot inainte... si iese tot in varianta aproape de semafor :)
Daca ai spune aici de ce ai nevoie... poate te putem ajuta :) |
Azi in jur de ora 17 se vor intalni la gara cativa dintre cei care l-au cunoscut pe PSK si vor merge sa cumpere cate o coroana. Daca doriti sa mergeti , va intalniti cu baietii acolo azi la ora stabilita dupa care se va merge la PSK acasa sa depuna coroanele!
|
1 Attachment(s)
Este vreun magazin in Piatra unde pot gase un astfel de suport?merci
|
http://www.evz.ro/detalii/stiri/prot...a-1026982.html
Se face ceva asemanator si in Piatra? Aveti idee? |
Stiti pe cineva in Piatra care repara cutii de viteze ?
Ma intereseaza pentru un Audi A6, se presupune a fi rulmentul pistonului de atac problema. |
Daca e tiptronic, cica pe la Timisoara ar fi care se baga la asa ceva, dau si garantie, la cutie manuala nu stiu ce sa zic
|
Quote:
|
In cazul asta nu ma bag la recomandari, dar cred ca mai simplu e de schimbat cu totul. Din ce am mai auzit cica e o scula care se foloseste dupa ce se umbla in cutie pt echilibrare, daca e asa nu stiu cine are pe la noi
|
Poate sunt off dar exista in piatra cineva care roluieste aripi? Daca da, cum as putea da de acea persoana?
|
Merge cineva la Iasi la prima etapa?
|
Buna seara tuturor, o scurta interbare daca se poate ... va mai intalniti undeva sa stati la o vorba (bineinteles depre masini) :)))) ???. O seara buna tututror, numai bine
|
[QUOTE=john88_sbk;5437292]Buna seara tuturor, o scurta interbare daca se poate ... va mai intalniti undeva sa stati la o vorba (bineinteles depre masini) :)))) ???. O seara buna tututror, numai bine[/QUOT E]
vineri seara la stadion, la 19:00 |
1 Attachment(s)
Stie cineva vreun magazin in Piatra unde as putea gasi 4 din astea?
|
Are cineva idee unde pot gasi si eu in Piatra la vreun magazin niste nisip de sablat cu granulatie 0.3-0.8 mm? Din ce stiu e necesar sa fie nisip cuartos sa aiba ceva duritate la curatat. Merge si cu nisip din constructii cernut si uscat bine dar nu m-as chinui, nu cred ca e la fel de eficient ca si timp de lucru.
|
Vad ca o ia la vale si forumul acesta.
Stie cineva un avocat cu experienta in recuperarea taxei auto? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning