![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
sunt blokat...tocmai ce mi au venit jantele...... latime...1o cm buza.... revin cu comentarii cand ma deblokez..... una e foto alta e realitatea.... |
mda, eu am vrut sa va avertizez ca e diferenta mare intre un capri si un mustang si rotile de mustang(mai late de 235) nu o sa intre prea usor. hai, baga un vin fiert sau ceva intaritor si salta-le pe masina sa le vedem :D
|
Macar e bine ca nu trebuie sa pui distantiere, doar niste evazari, daca aproximez bine offsetul.
in caz ca nu ati vazut si o sa va placa :) - https://www.4tuning.ro/poze/Masini-Tu...-189540.html#1 |
Quote:
|
player ti-ai tras niste jante sa moara dusmanii , sa ai parte de ele.
asteptam sa le vedem sus ... cat despre suspensia spate iti poti confectiona niste opritoare de cauciuc sa nu coboare prea mult suspensia. succes |
1 Attachment(s)
Quote:
astea sunt ale mele |
Quote:
gasisem ceva mai classic cele cu scris pe albastru simple care se pun ca niste capse normale undeva la 30 para cu tot cu transport. Quote:
multumesc. |
Quote:
Modelele 260-09080 si 260-09090 (mai este si modelul 260-09093, dar nu are imagine... s-ar putea sa fie mai misto) nu-ti plac? Quote:
|
da capri MKIII are ceva tampoane de cauicuc intre caroserie si punte dar nu prea ii o rezolvare de durata cu tampoanele de cauciuc, o solutie ar fii sa o ridici mai sus dar nu prea ii ok.Amortizoare sport incearca cu ele dar prima data punele pe masina si vezi cum sta urca patru oameni(dar oameni adevarati ) in masina si vezi cat coboara eu asa zic . Si arcurile trebuie sa fie ok.
|
Quote:
|
mno atunci ii super bine tiam zis pune rotile si o sa vezi daca mai trebuie ridicata caroseria sau nu
|
Quote:
|
capricosti si Silencer Power ..... sau ordine inversa, pe aceasta cale va ofer un ULTIM AVERTISMENT amandurora sa incetati flameul, daca aveti ceva de impartit o faceti folosind mesageria privata, nu aici (sper sa nu fiu nevoit sa ajung la masuri administrative pe care le voi face retroactiv si din ce vad, este suficient "material" pentru o restrictionare a accesului timp de 7 zile).
LE: este valabil si pentru cei de pe margine (se stiu userii, lista cu mesaje sterse exista) care mai mult sau mai putin pun "paie pe foc" ! Succes in continuarea discutiilor creative/constructive si multumesc pentru colaborare! |
sal...
daca ma poate ajuta cineva cu urmatoarele pise de capri mk1 sa ma ajute.. caseta de directie. stopuri de spate. interior ford capri mk1 multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning