![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
- computeru" de bord da error ( fie de la combustibili , sau vreo siguranta arsa , etc ) si nu mai functioneaza la parametrii normali : - s-a rupt o cheie in contact , sau in portiera : - ai facut pana dupa pana si NU are cine-ti aduce o rezerva : - nu-i inmatriculata : sau e soferul " beut"( si are lovele de tractat , si Nu poate dormi linistit daca nu-i caruta in garaj ) . - conform noilor legi NU mai ai voie sa tractezi cu sufa / e obligatoriu tractarea cu " bara " , dar cum NU toata lumea poate monta o " bara de tras ' pe orice caruta ( se poat avaria rau de tot spoilerele la ambele masini ) desigur se apeleaza la tractarea " pe rampa ". gen cu face GAby . - si mai sunt situatii in care poti suna la tractari / fara sa faci accident . * cred ca un tip ( am uitat cine ) a incercat sa participe la ERA , suit pe o masina de tractari,( al unui cunoscut ). trist e ca nu l-au lasat organizatorii :-P. ( dar e posibil sa fi inteles eu gresit ideea ). Quote:
Marfa , merci pentru efort ( paint , foto ),m-am emotionat , te trec in lista cu fani ;) * se pare ca am aflat si cine-i "cunoscutu" tau , care se roaga sa faca lumea accidente , ca sa aiba si el de-o paine neagra de secara :lol: just 4 fun ,;) doar e cafenea, just ? |
whatever
mai sus ziceai de accident nu defectiuni, acu o dai la intors vedeteas prin oras numai pe platforma :))) |
:lol::lol::lol:
|
Quote:
Quote:
* oricum esti simpatic , ca sustii in continuare campania anti-accidente cu sloganu" : vedete-as pe platforma !!! ** esti de apreciat , doar pentru sinceritate :-P have fun , |
Quote:
Legat de faptul ca ai aflat despre cine e cunoscutul meu (desi nu ai de unde), ma pot gandi doar la 2 deocamdata (contemporani sa zic asa) - "celebrii John si vdr" (ma scuzati baieti) :D .. poate te referi la unul din ei. Am sa le transmit ca esti simpatic si ca vrei sa le ceri prietenia :lol: salut Quote:
esti tare zorro ! :D te admir. sincer ! rad zilnic. :D |
a.. uitasem.
poate imi spui si mie cine nu a fost lasat sa coboare de pe platforma si sa participe :D ca eu nu stiu despre cine vorbesti ! :D posibil sa fi fost unu' cu un urs rosu? :lol: ce fraier ! a incercat sa faca masina dezmembrata in 5 zile.. cu un motor din bucati de prin gradina... da.. mare fraier ! :D daca as sta acuma sa analizez ce spune fiecare prost in parte.. as ajunge la fel. nu poti fi prieten cu toti zorro. incearca sa fii prieten cu cine crezi tu ca merita. gututen tag ! |
;) relax ,dude, eu stiu foarte bine ca toti sunteti niste baieti de exceptie / + ca apreciez munca depusa de ' un tip " pentru o " epava , antica si de demult " in favoarea unui tip cu lovele , care se da intr-o caruta noua ,primita cadou la 18 ani ;) si care nu stie ce-i aia pasiune !
* mai radem , mai glumim , dar asta nu inseamna ca suntem dusmani, sau.....Ok ? relax. ** daca " stau si eu sa analizez " , toata lumea merita sa fie prietena " cu toata lumea " :lol: :peace: |
Quote:
|
nu prietene.. nu suntem dusmani. cum sa fim? ce ai tu care sa ma determine sa cred asa ceva? dusmanii sunt aia care-ti doresc nasoale nasoale.. eu nu ma cobor inca la nivelul ala. deci "shezi tranchil" :lol:
salut @loco - mai stiam niste cuvinte in germana ...gen folksfagan sau baierishemotoranverke sau ceva.. :D |
Quote:
merge treaba sau e gata deja ? |
Quote:
Apropo .. dupa ce termin masina, sau ma rog, etapa asta din constructie, ma apuc cum trebuie de evacuari din inox si rezervoare de aluminiu ! Am aparatura, mai trebuie spatiul de lucru ! Asa ca daca o sa ai nevoie de ceva pe la matza.. dai un buzz :D salutari |
Quote:
|
Quote:
daca dau buzz le'am rezolvat pe toate ? :shock: iti dau buzz-uri o luna intreaga :lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
salutari |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning