![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
5 Attachment(s)
salut..uitati cateva din celre mai reusite opere ale mele..trebuie sa mentionez ca sunt incepator si mai am multe de invatat:D ce parere aveti?:D
|
Masinile sunt ok pentru inceput, nu te baga inca la schimbat de background...
La al 2-lea Logan ai lasat aceeasi reflexie pe sol ca si pe original ! Puteai sa vopsesti cu alb si era mai bine :). Bafta PS: Nice name :lol: |
multumesc de sfaturi;))
numai bine |
2 Attachment(s)
VW Beetle by CRM
|
2 Attachment(s)
unde-i ursu?
in camara! ia-l de .... da-l afara! BMW 320i Mods: -black windows -dub rims -lower suspension -shaved door handels -shaved BMW logo |
Jantele nu merg deloc ,sunt prea luminate, sunt din "alta lume" iti era mai usor sa cauti un urs cu borbeturi ceva , si nu asa de cromate .la aripa fata e ceva in neregula , miscata o parte tin ea , nu imi dau seama ce ai vrut sa faci acolo.
|
Reme, ursu asta arata de parca ar fi facut de un incepator, te stiam mai bun :)
Roata din fata e foarte ciudata, e stramb cauciucu, si foliile.. trebuia sa mai scazi din saturatie. :) Trebuia sa incerci sa le faci ca pe ala din spate, (luneta), si luneta sa o lasi asa. :) Per total e ok! :) Bafta! |
4 Attachment(s)
ceva in putinul timp liber pe care l-am avut azi ... adica 20-30 de minute
|
1 Attachment(s)
Ti-am incercuit greselile pe care le-am observat. Roata spate e plata, se vede unde ai astupat manerele, incearca sa folosesti brush pentru a aprinde farurile, nu e greu de facut, si arata mai real decat cu Lens Flare.
|
mersi rares .. o sa tin cont ...
|
|
Beetle`ul tau e superb. Cred ca ai ales un background perfect, pentru ca reflexiile originale se potrivesc si acolo. Foarte frumoasa lucrarea. Felicitari !
|
2 Attachment(s)
Quote:
e buna broasca! nu imi place ca ai bagat mult blur! ca si lucrare e buna si la fel si integrarea in background! am inca doi ursi facuti zic eu bine, vreau sa vad si parerea vostra. asta a fost primu, facut dupa dorinta unui prieten. si in legatura cu jantele, eu am vrut sa schimb, toti pun bbs, borbet pe ursi, vreau altceva ca de alea m-am plictisit si fac tot felul de experimente. BMW 318i E30 |
primul lucru care imi sare in ochi e chestia aia alba din interiorul masinii...wtf e aia?
spoileru fata(care e alta culoare si f tonny)...lai "vopsit" tot..cu tot cu numar venturi..tot...la fel si farurile ai luat jentile din donor cu tot cu o parte din cauciuc...si ti se vede diferenta de culoare si forma dintre ele.. si nu inteleg de ce ai intunecat grilaju pe partea stanga a masini..din pct nostru de vedere..:-?? eu zic ca poti mai mult... pace :pace: |
2 Attachment(s)
Oltcit by CRM :arrow:
|
2 Attachment(s)
un mic update la audi , tinand cont de ce mi-a zis rares ..
numai ca la janta nu am stiut ce sa ii fac , iar la reflxia de la bara fata , la fel ... poate imi explici tu rares pe PM |
Quote:
jentile sunt de studio...iarasi nu prea potrivite. oricum...masina e facuta frumos...e "curata" acelasi efect de blurry..;) fain.. pace...:peace: |
1 Attachment(s)
Quote:
Asa trebuia sa selectezi masina :arrow: |
Quote:
acum am inteles . mersi mult .. eu am facut selectia pana am ajuns la linie dreapta , adica in dreptul proiectorului dreapta , si m-am dus drept pana in capat ... am inteles acum ... mersi mult deh , sunt incepator , inca invat |
AUDI A4 2008
2 Attachment(s)
|
Gabi, merit un loc in VT? :oops:
|
aceeasi intrebare o pun si eu..
eu merit un loc in VT? multumesc. |
Pai provocati pe cineva din Usergrup, faci battle pentru locul din VT.
|
Quote:
Nu se mai intra in grup pe baza battle-ului! Nu inteleg de ce mi-as sters post-ul. |
Re: AUDI A4 2008
Quote:
arata f bine! dar mi se pare cam plata bara fata! grila fata dreapta e plata! |
2 Attachment(s)
Mazda 3 |
Quote:
Roata din spate e un pic stramba, si umbra mi se pare cam ciudata, e prea dreptunghiulara. :) In rest, OK! ;) |
Quote:
inseamna ca s-au mai schimbat treburile ,eu stiam ca pe baza unui battle castigat |
2 Attachment(s)
un a4............
|
1 Attachment(s)
un comment si ptr oltcitu' meu...
daca sunt mai multe nu ma supar:) |
pai claritate proasta pe partile adaugate , scrisul cu sparco e pus invers , pe lateral nu ai imbinat cum trebuie partea copiata cu masina
|
1 Attachment(s)
un mic update..
|
2 Attachment(s)
Postez si eu un Logan MCV...:???:
|
1 Attachment(s)
update
|
2 Attachment(s)
@Johnny_X - dacia logan MCV - arata bine, dar mergea pus pe ea un bodi kitt mai masiv, lucrat curat...si am observat pe final...ce sunt stopurile alea?
@big_ballz - Audi A4 - foarte bine pus spoilerul fata, pragul e un pic stramb si nu e la culoarecu restu masinii si eleronul nu se potriveste cu linia autovehiculului @alexcump - mazda 3 mps - arata superb mazduta ta...nu am ce comenta la mana de lucru, la prima vedere nu se vad greseli, dar priza de aer de pe plafon nfs style nu da bine, sincer scoate-o si vei avea o superlucrare... @cobbo - oltcit - o dai bine de-a latul :lol: bad boy interesant dar nu ai umbra unde ai far ci doar unde ai carton, spoilerul fata e blurry, la fel ca cea mai mare parte de kit exterior, o oglinda d eun fel si una de alt fel. KEEP ON THE GOOD WORK!!! BMW 320is E30 |
dati-mi si mie un tutorial k-lumea de brush...zicea CRM ceva de faruri aprinse din brush nu din lens flare as vrea sa stiu cum se face asta. va rog frumos...sa ma ajutati dak se poate.
P.S: un tutorial de reflexii nu am gasit nici acum..si caut de ceva vreme... Multumesc anticipat! |
Quote:
|
Quote:
|
baietii care vreti mai bagati si voi comentarii!! va rog eu!! o parere vreau si eu legata de ursu de pe pagina trecuta :(
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning