![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Quote:
|
nu o fac doar pt voi doi;) si eleronul ala nici mie nu imi place dar mai am inca 2 mai mici si alea vor fi ok ;)
P.S.- ganditi-va ca poate altora le place stilul asta si atata timp cand e otional nu vad problema. Oricum mersi de aprecieri! EDIT: danny cand vei termina masina asta a ta si eu Polo vreau sa lucram amandoi la ceva super hight poly si toate cele ;) ce zici, te bagi? |
4 Attachment(s)
|
Quote:
|
Quote:
Si cu lucratul impreuna nu stiu ce sa zic, nu prea e munca care sa o poti imparti, cel mai bine lucrezi singur, ca te mai ajuta unul si altul e altceva dar singur e mai bine. |
3 Attachment(s)
Pentru Mariusica din partea mea..Un m3:))))
|
1 Attachment(s)
EE acu si voi ma da de ce nu faceti si voi o dacia 1310 ca a lui Equi , ca eu asta estept!!
Sa nu fie OFF Topic O Mata Attachment 2566686 |
Quote:
Quote:
|
care, cine e dispus sa ma ajute si pe mine la convertit+modat+3D ?
|
3 Attachment(s)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sall all scz daca nu am postat unde trb..are cineva AZEVURILE din poza? mersi
|
frumos reno ^^
Tudor-Nu cred ca sau facut pt slrr.. |
Quote:
Asa ca cei care fac moduri cauta sa converteasca modele 3d high poly , sau daca chiar e cineva pasionat si stie poate sa faca masina de la 0 cu tot cu modelare in 3DSM. Sa nu mi-o iei in nume de rau. Din cate tin minte am fost facuta si o Dacia 1310 CN3 si si CN4, puteai sa schimbi farurile si barile ca sa fie ambele modele, poate o mai are cineva doar ca e foarte rau modelul 3d. Daca o aveti careva puneti-o aici ;) Quote:
Si AA-ul a fugit de la mine :lol: . Mi-am vandut vechiul PC si acum lucrez de pe un Laptop nu prea destep cu o placa video chipset integrata. Quote:
|
[QUOTE=danny125;5192798]Asteapta mult si bine, ce sa zic :lol: . Pana nu o sa fie un model 3d high-poly al unei Dacii 1310 nu o sa isi piarda nimeni timpul sa o converteasca pentru SLRR pentru simplul fapt ca cei care asteapta sa le cada moduri din cer au si pretentii si apoi o sa auzi diverse reprosuri ca aici nu e bine ,ca e prea patratoasa , ca acolo in portbagaj in coltul din stanga sus e un poligon lipsa etc.
Asa ca cei care fac moduri cauta sa converteasca modele 3d high poly , sau daca chiar e cineva pasionat si stie poate sa faca masina de la 0 cu tot cu modelare in 3DSM. Sa nu mi-o iei in nume de rau. Din cate tin minte am fost facuta si o Dacia 1310 CN3 si si CN4, puteai sa schimbi farurile si barile ca sa fie ambele modele, poate o mai are cineva doar ca e foarte rau modelul 3d. Daca o aveti careva puneti-o aici ;) Dany , sa fiu sincer stiu faza :???::???:, ma gandeam daca ar face cineva asta , stiu ca nimeni nu se baga sa o faca de la 0 :???::???: , ma gandeam ca ar face cineva una high poly:D |
[QUOTE=balint;5192862]
Quote:
|
1 Attachment(s)
danny- ai dreptate frate! nu se merita sa convertesti modele mai low poly si principalul motiv ar fi ala pe care l-au spus chiar tu. Acum motivele pentru care chiar nu se merita sa convertesti o dacie ar fi:
1. nimeni de pe VSt sau GOM nu ar fi interesat de un asa model 2. astia de pe aici cand te vad cu modul WIP tipa toti ca il vor si se supara cand nu il dai si dupa ce il termini ii doare in pix pe toti.... Ex: am facut Loganul ala pick-up. Cand era WIP s-au suparat ca nu il dau, cand a fost gata nu am vazut decat unul de larobicutz maryus- pe mess esti mut:)) hai si acolo sa mai vb si noi putin Tis-ul- sunt sigur 100% ca maryus te va ajuta :D nu e asa? Am facut o mica schimbare cu acel mic Polo in ceea ce priveste turometrul si vitezometrul:) Va place? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am incercat si eu modul lui franco:D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
username - superb seria 1
eo ma laud cu un bmw m3 e 30 cu inima de vr 6 am zis sa fac o incercare sa vad cum pica motorul pe masina si cum trage si a dat dovada de o mare reusita prima data dupa ce am pus motoru am zis sa ies cu ea pe un track de drag sa vad cum trage si a tras de minune dar la sfarsit nu a mai franat cum trebuie si s-a facut muci tot botul masini dupa am reconditionat-o si i-am dat un finish acum astept pareri din parte voastra dupa ce veti urmarii pozele |
Asa baietii...va urmaresc...de mult topicul...pe 10 daca iau carnetul DAU DE BAUT! si revin si eu in slrr sper sa recuperez si sa nu fi uitat tot;)) :)).
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cineva o liniuta?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Radu-Because FWD car is too mainstream:lol:
Un 2000 GT-R8) |
2 Attachment(s)
un golf 3
|
1 Attachment(s)
AMG cazanăn.
|
1 Attachment(s)
Si eu cu bijuteria mea:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
Maryus presimt o revenire? :D
|
3 Attachment(s)
maybe:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dovada ca Maryus nu s-a schimbat de loc de acum niste ani :D
Pozele mortal de asemanatoare si chiar culorile |
5 Attachment(s)
Testand noul mod a lui Robban.Ia ghiciti: super tare si acest mod!
Cele mai reusite poze le aveti mai jos, daca mai vreti mai am o gramada:lol: Attachment 2569807Attachment 2569808Attachment 2569809 Attachment 2569810Attachment 2569811 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning