![]() |
|
Re: Diverse discutii
E clar ca cineva are ceva cu el daca ii da ban asa fara sa faca nimic(sau prin ce a zis prima data a suparat pe cineva ). Oricum: urat din partea celui care ii da BAN. Daca avea ceva de discutat putea sa comunice cu el. Cu riscul de a lua si eu ban fara motiv afirm ca este o dovada de LASITATE.
|
Quote:
|
acum intelegeti de ce nu mi-am lipit abtibildul cu 4tuning. ca la romani frate, ca la romani.
|
dar iti da bann cineva din afara comunitatii PL?? sau de prin comunitate?!
daca e din afara, fa un user care sa nu aibe legatura cu shantzu si gata... noi stim ca etsi tu si gata. |
Quote:
hmmm si chiar crezi ca nu se va afla? lumea inca e rea frate in tara asta... in fine nu are rost sa comentam atata timp cat nu stim exact ce s-a intamplat dar cam bate la ochi multele banuri care s-au dat in ploiesti :evil: |
in ploiesti`??
un sfert de forum a disparut dupa 4Tuning Day....stai tu linishtit...din motive....de kko` |
Shantzu a primit ban de la admin ... motivu nu-l stiu exact.
Insa ce stiu e ca a mai facut el "galagie" in unele situatii |
eu am vb cu shantzu ....
prima data a zis ceva de 4td's , a doua oara a zis ca multi de pe forum au primit ban fara motiv , chiar daca au ajutat f mult la dezvoltarea forumului! iar a treia oara chiar nu stia dc a primit ban ;) zicea ca nu o sa mai intre pe forum .... eu sper sa se reintorca :) |
pacat ca a primit ban shantzu ... poate nu o sa fie definitiv :???:
el mi-a zis sa intru pe forum acum vreun an :D |
a 3-a oara n`a mai zis nik` mansone....am vb yo cu el knd si`a fakut al treilea user si mi`a zis k n`o sa mai fak nik ...sa vdm ce se intampla....si uite....
|
:D :D :D Mdeaa.... Se mai uita si la Freza omului :)))) (La mine o zice ceva?) =))
|
Quote:
|
Quote:
|
cine ma poate indruma catre un vanzator de telecomanda RM-X114 (dau de baut)
|
caut si eu o cutie de NOVA sa fie buna buna...care are sau cunoasteti?!?!?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning