Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

boy_wonder 09-01-08 16:31

Re: Masini tari vazute la noi !!!

am vazut astazi VW Tiguan si Mercury Milan (cred)..

BC-20-LET 09-01-08 16:33

sil4tuning - Un coleg de-al meu de munca are Dodge Nitro si nu are respectivele croame.
Nu este acum la birou, dar il intreb maine care e treaba .

peter 10-01-08 17:09

e panarama Dodge Nitro....vrea sa para a ceva scump...dar nu este..

BC-20-LET 10-01-08 18:21

E o panarama ordinara , nu asa . Eu m-am urcat in cel al colegului de serviciu , materiale folosite lasa de dorit , e prea banal interiorul, la exterior ce pot sa zic cel mai de cacat plastic folosit la aparatorile aripilor si spoilere, lufturile lasa de dorit....

sil4tuning 10-01-08 19:41

masinile americane sunt facute cam toate din plastic .....inafara de hummer si escalade ...ma refer la exterior.....la interior toate ...absolut toate sunt nasoale...de aici si pretul foarte mic la corvette

ESPinoza 10-01-08 20:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 1285967)
masinile americane sunt facute cam toate din plastic .....inafara de hummer si escalade ...ma refer la exterior.....la interior toate ...absolut toate sunt nasoale...de aici si pretul foarte mic la corvette

la interior contrazic..
in afara de asta toate is oribile:)

smc07 13-01-08 10:16

6 Attachment(s)
Rivalele, pe aceeasi strada in Ploiesti ("la distanta de o zi :lol: ").

limuzina 13-01-08 11:56

Daca vati uitat la PROMOTOR sambata a dat un test cu cele 2 masini!A5 in comparatie cu seria 3 la exterior are 1 punct!in schimb la interior are si bmw 1 punct!Asadar este 1-1!A5 pe zapada...are un sistem nou...dar aluneca imediat...in schimb bmw are stabilitate foarte mare!Cu toate acestea comentatoru a spus cu greu ca bmw la luat...multi oameni dar foarte multi zic ca a5 e mult mai frumos..bmw te uiti 5 secunde si gata...dar A5 nu te mai saturi de privit...la exterior are nota 10 cu felicitari...sa nu mai vorbim de faruri,.,ca o concluzie am putea spune ca a5 e mai bun

smc07 13-01-08 12:52

Quote:

Originally Posted by limuzina (Post 1290239)
Daca vati uitat la PROMOTOR sambata a dat un test cu cele 2 masini!A5 in comparatie cu seria 3 la exterior are 1 punct!in schimb la interior are si bmw 1 punct!Asadar este 1-1!A5 pe zapada...are un sistem nou...dar aluneca imediat...in schimb bmw are stabilitate foarte mare!Cu toate acestea comentatoru a spus cu greu ca bmw la luat...multi oameni dar foarte multi zic ca a5 e mult mai frumos..bmw te uiti 5 secunde si gata...dar A5 nu te mai saturi de privit...la exterior are nota 10 cu felicitari...sa nu mai vorbim de faruri,.,ca o concluzie am putea spune ca a5 e mai bun

Intentionat am pus pozele acum, dupa testul facut de ProMotor, test care m-a dat complet peste cap. Daca la inceputul testului comparativ spre Poiana Brasov in plina iarna, pe un drum ce ar pune dificultati si unor veritabile 4x4, m-am gandit evident ca traditia Quatro va decima X-drive. DAR nu a fost asta. Spre surprinderea mea, A5 Quatro(care nu e deloc sistem nou) a avut dificultati in a tine masina si pe linia dreapta, spre deosebire de BMW care s-a descurcat admirabil pentru o masina care nu e facuta pentru un astfel de drum.
La exterior cred ca nu e decat o problema de gust, fiindca sincer prefer BMW.
Ultimul punct luat in calcul a fost pretul, si el unul neconcludent.
A5 3.0TDI pret de baza: 40 000 E
BMW 330 d pret de baza :38 000 E
Oricum versiunile testate aveau alte dotari care ridicau pretul la inca vreo 10 mii.

Ca o concluzie nu am putea spune ca A5 e mai bun, ci ca BMW a castigat din punctul de vedere al testului: capacitatile 4x4 ale unui coupe sport.

alexGTI 13-01-08 13:05

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1290308)
Intentionat am pus pozele acum, dupa testul facut de ProMotor, test care m-a dat complet peste cap. Daca la inceputul testului comparativ spre Poiana Brasov in plina iarna, pe un drum ce ar pune dificultati si unor veritabile 4x4, m-am gandit evident ca traditia Quatro va decima X-drive. DAR nu a fost asta. Spre surprinderea mea, A5 Quatro(care nu e deloc sistem nou) a avut dificultati in a tine masina si pe linia dreapta, spre deosebire de BMW care s-a descurcat admirabil pentru o masina care nu e facuta pentru un astfel de drum.
La exterior cred ca nu e decat o problema de gust, fiindca sincer prefer BMW.
Ultimul punct luat in calcul a fost pretul, si el unul neconcludent.
A5 3.0TDI pret de baza: 40 000 E
BMW 330 d pret de baza :38 000 E
Oricum versiunile testate aveau alte dotari care ridicau pretul la inca vreo 10 mii.

Ca o concluzie nu am putea spune ca A5 e mai bun, ci ca BMW a castigat din punctul de vedere al testului: capacitatile 4x4 ale unui coupe sport.

Uitati-va si voi la pozele din revista inainte sa va luati dupa toti ziaristii lu peste. A5-ul are cauciucuri de vara !!! Eu zic ca daca avea de iarna facea praf BMW-ul oricand. Oricum PROMOTOR are ceva contra Audi ... puteti sa cititi articolul din vara despre R8, cand R8-ul este considerat o masina pt doamnele care merg la coafor pe beller (dorobanti) si atunci cand vine vorba de vizibilitate este asemanat unei dube ...
Lasand la o parte faptul ca sunt fan Audi, cred ca nimeni nu poate sa ma contrazica atunci cand spun ca, quattro este de 100 de ori mai bun decat X drive.
P.S. Sa vad eu un BMW care poate sa urce pe o trambulina de ski si atunci ma voi abtine de la orice comentariu.

smc07 13-01-08 13:32

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1290322)
Uitati-va si voi la pozele din revista inainte sa va luati dupa toti ziaristii lu peste. A5-ul are cauciucuri de vara !!! Eu zic ca daca avea de iarna facea praf BMW-ul oricand. Oricum PROMOTOR are ceva contra Audi ... puteti sa cititi articolul din vara despre R8, cand R8-ul este considerat o masina pt doamnele care merg la coafor pe beller (dorobanti) si atunci cand vine vorba de vizibilitate este asemanat unei dube ...
Lasand la o parte faptul ca sunt fan Audi, cred ca nimeni nu poate sa ma contrazica atunci cand spun ca, quattro este de 100 de ori mai bun decat X drive.
P.S. Sa vad eu un BMW care poate sa urce pe o trambulina de ski si atunci ma voi abtine de la orice comentariu.

Dupa cum ti-am spus eram ferm convins ca audi va dovedi bmw-ul. Eu doar am prezentat ce a iesit din test.

sKyNeT 13-01-08 14:00

mai bine faceti un topic la versus si lasati-l pe asta in pace :rolleyes2

blowwind 13-01-08 16:04

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1290322)

:) urca tu pe trambulina aia de schi cu un audi sa vedem daca poti :)

TIR 13-01-08 16:11

frate unii cred tot ce apare la TV ;) chiar exista un making off la reclama aia... si arata ca masina este trasa cu un cablu

uite link aici: https://youtube.com/watch?v=ObdPVYAGCXo

PaulMIG 13-01-08 16:58

Poti sa fi 100% convins ca nu a fost ajutat de cablu.
Cablu era doar din motive de siguranta sa nu alunece dupa ce se opreste, s-a mai discutat povestea asta de zeci de ori...

All times are GMT +2. The time now is 19:41.

- Copyright 2026 4Tuning