![]() |
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
S-a adunat ceva lume vinerea trecuta, imi pare rau ca nu am reusit sa ajung.
:cry: |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
rugamintea mea ar fi sa NU scrii in stil de messenger, este un forum si nu un "chat". astept in loc de ast; acum in loc de akm, etc.. mersi 8) |
Quote:
o speli zilnic de e asa curata? |
Quote:
Hehe, o spal doar cand este murdara. In principiu o tin cat mai curata, altfel arata groaznic! |
Quote:
|
Quote:
glumesc evident, dar e greu cu muzica, oricum am auzit lada ta inainte sa fie in masina si suna dementzial, acuma vreau sa o aud si in masina sa vad cu duduie in buburuza aia! |
duduie ceva dixi, oricum mai trebuie si antifonat, masina face ca toti dracii, mai ales ca a fost si cam descentrata saraca masina:(.
P.S. La ultimu concurs ala din piata avram iancu cand a venit carlos si a adus mashina ta, era fericit si el si Meli ca m-au batut la scor, speram ca data viitaore sa se schimbe treaba. Am inteles ca si tu faci unele schimbari si o sa duduie si opelul tau. ce anume vrei sa bagi acolo? |
Ce faceti? Iar va apucati de desurubat prin vibratii?
|
nu chiar. adica acuma nu stiu mashina mea inca nu s-a dezmembrat. o sa umblu cu pistolu cu aer, cu clichetu, cei surubelnite etc dupa mine daca se desface vre-un surub.
dar sa sti ca spre necazl unora, Dragster Team si-a marit numarul membrilor care vor sa faca ceva cu masinile lor fata de anul trecut, sa vina cat mai multe cupe :si medalii. PS: Am avut un polo cantaret in arad, acum avem 2 polo-uri cantarete. Elevul urmeaza instructorul nu? (majoritatea cred ca stiu despre cine este vorba si despre ce masina) |
Te referi la Polo rosu lui Norbi? Urechile mele...si sangele de pe nas...Stiu cum a fost la BWE, dar ce mi-a placut la statie era ce scria pe statie: 9kW, adica nu s-au mai deranjat sa scrie 9.000W. Norbi mi-a zis atunci ca a folosit doar 3.000W din statie...
Sper sa vin si eu pe vinerea urmatoare sa-l vad si pe Polo verde cum duduie. |
dada exact de polo rosu e vorba, a fost o nebunie. ti-a dat sangele pe urechi? :O
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
sa vedem cum o sa cante a lu roli \m/
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning