![]() |
Re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
Quote:
|
Hai k am postat si de 2 ori...ma bate tehnologia :))))
|
Quote:
|
are cineva suspensie sport completa de vanzare ?
|
Quote:
|
Cred ca am eu de E12 dar pana nu ajung in tara nu am idee sigur.
J-ul se masoara intre flansele jantei, adica de pe marginile interioare ale jantei unde "calca" cauciucul, poate iese o masura mai corecta fara prea multe zecimale daca masori astfel ;) |
2 Attachment(s)
am pus si un casetofon pe masina.nu prea e in ton cu varsta masinii dar e mai performant.am si unul clasic dar nu sunt hotarat daca sa-l pun sau nu.
am si o problema, in timpul mersului se aude un zgomot constant de metal care creste in intensitate sau scade o data cu turatia motorului. ce ar putea fi? |
Verifica nivelul uleiului in cutia de viteze si diferential.S-ar putea sa fie scazut daca a stat mult pe undeva,ori sunt piese montate ulterior(nu se stie in ce pozitii sau conditii au fost pastrate).
|
Quote:
|
are cineva un pinion de axa cu came de m20?
|
Salut,nu am scris de ceva vreme dar am revenit.Mi am reparat motorul de 1.8 pana la urma la indemnul vostru,mai am sa l pun pe masina ,sper, saptamana asta dupa care itp si asigurare si talpa,usor la inceput apoi vad eu.in continuare caut bara spate in regula si contact cu cheie.daca stiti ceva de piesele astea scrieti mi un mesaj va rog.Aveti de gand sa faceti vreo intalnire?daca da scrieti ceva.Multumesc,o seara buna tuturor.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
butonu asta nu e de avarie . http://www.bmwe21.net/forum/viewtopi...=4099&start=15 uite aici iti arata cum se repara, aditional poti baga o hartiuta pliata sa tina acul acela mai apasat. succes !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning