Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

MARI_NSL 07-02-07 00:05

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
cred ca la masina asta am avut cea mai mare rabdare . decat la celelalte . cred ca a iesit cel mai bine din ce am mai facut .:))cu toate ca nu e ea perfecta, am niste greseli. la eleron .......si mai sunt.....dar micute spun eu...... voi ce spunetii..

yamahaua 07-02-07 01:19

2 Attachment(s)
comentarii la saxo-ul meu rezolutie slabaa (poza de pe ebay)eleronul aiurea tot felul de greseli prin toate partile dar macar e 90% creatie proprie(roti de maranello racing vers. pt 10 % de c-p ) ....aa si e tot in paint ,dati voi microsoft in judecata pana invatz eu in adobe photoshop...si comentati si rabla mea desigur!

Lukian_XXX 07-02-07 06:42

Quote:

Originally Posted by yamahaua (Post 735713)
comentarii la saxo-ul meu rezolutie slabaa (poza de pe ebay)eleronul aiurea tot felul de greseli prin toate partile dar macar e 90% creatie proprie(roti de maranello racing vers. pt 10 % de c-p ) ....aa si e tot in paint ,dati voi microsoft in judecata pana invatz eu in adobe photoshop...si comentati si rabla mea desigur!

Ideea imi place la nebunie:D .......dar realizarea nu:x .........incearca pe viitor sa lucrezi mai curat(se vede de parca masina a fost urat sifonata:rolleyes2 )

2 fast 4 U 07-02-07 10:19

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 735608)
cred ca la masina asta am avut cea mai mare rabdare . decat la celelalte . cred ca a iesit cel mai bine din ce am mai facut .:))cu toate ca nu e ea perfecta, am niste greseli. la eleron .......si mai sunt.....dar micute spun eu...... voi ce spunetii..

Mai a iesit destul de bine.....acolo la tobe e prea luminat,iar eleronu parca e din Star Trek:lol: ....da a iesit bine

frost_dani 07-02-07 11:58

Quote:

Originally Posted by yamahaua (Post 735713)

ma uitate shi tu pe pagina trecuta ultimul post....:evil:

Barum 07-02-07 12:16

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 735557)
alooo...baietii nu mai puneti mashini la comentat una dupa alta ca nimanui nu cred ca ii convine sa se bage cineva in fata cu o alta mashina pe motiv ca nu a auzit el destule comenturi
de acum lasati draq macar min. 3 useri sa comenteze o lucrare shi dupa aia postati o alta mashina.....ca asa nu se mai intelege nimic..

exersati in tacere pana va sar capacele...(eu unu asa am facut)...shi cand considerati ca aveti o lucrare destul de buna..atunci postati sa va aflati greselile...ca asa lumea ce poate sa zica "bai nu imi place mashina e dezastru...sau....hmm stilu tau e nasol nu imi jantele shi nici ce ai facut la mashina...mai bine o faceam eu"

ai dreptate frost ;) dar .....dar mai sunt catziva care posteaza masini una intruna si fac masini la minut :)) :rolleyes2

no limits design 07-02-07 16:48

2 Attachment(s)
logan............semi brush:D ........pentru challenge-ul cu barum8) ....arata binishor:???: .........eu zic k am avansat.....pls comentatzi:lol:

L33L00 07-02-07 17:03

idei bune dar executre dezastroasa .... incearca sa faci asea : Calitate nu cantitate!

2 fast 4 U 07-02-07 17:30

A mai fost Alfa-u asta pe la voi....am incercat si eu ceva

2 fast 4 U 07-02-07 17:31

2 Attachment(s)
Am uitat pozele:oops:

no limits design 07-02-07 17:35

am avut grija la fiecare pixel shi m-am chinuit la umbre shi tot nu e buna.....mai precis ce nu e ok??....sau doar nu va place

*-_Speed_-* 07-02-07 17:38

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 736597)
logan............semi brush:D ........pentru challenge-ul cu barum8) ....arata binishor:???: .........eu zic k am avansat.....pls comentatzi:lol:

Mah de avansat nustiu kat ai avansat,dar masina asta arata de paraca a fost ciopartita:lol: ee plina de selctii total aiurea(pacat de idee).Am vazut k kika te-ai apukat de brush,io zik mai bine sa lasi brushu o vreme si sa te pui sa faci o masaina pe saptamana si aia sa fie fara greseli nu 10 pe saptamana;) .Cum se tot zike "NU CANTITATE CI CALITATE"

wlady 07-02-07 18:30

No limits ... LOW QUALITY ! E exact cum a spus speed : ciopartita ... bafta pe viitor ...

Manson 07-02-07 18:54

no speed....la roata fatza ai grija cu selectia la fel si la roata spate...ca e cam...nasol selectata...jantele sunt puse bine pe masina, bravo...iar eleronul prelungeste l si prin luneta...sa se vada...io zic k progresezi..dar nu t mai grabi la selectii da...dak refaci masina asta ..esti tare...refa masina ..adik umbla la selectii....;)

no limits design 07-02-07 19:42

1 Attachment(s)
varianta finala.....am incercat sa repar din selectziile greshite...oricum arata mai bine:twisted: .................................................. ...................

All times are GMT +2. The time now is 18:23.

- Copyright 2026 4Tuning