![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
cred ca la masina asta am avut cea mai mare rabdare . decat la celelalte . cred ca a iesit cel mai bine din ce am mai facut .:))cu toate ca nu e ea perfecta, am niste greseli. la eleron .......si mai sunt.....dar micute spun eu...... voi ce spunetii..
|
2 Attachment(s)
comentarii la saxo-ul meu rezolutie slabaa (poza de pe ebay)eleronul aiurea tot felul de greseli prin toate partile dar macar e 90% creatie proprie(roti de maranello racing vers. pt 10 % de c-p ) ....aa si e tot in paint ,dati voi microsoft in judecata pana invatz eu in adobe photoshop...si comentati si rabla mea desigur!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
logan............semi brush:D ........pentru challenge-ul cu barum8) ....arata binishor:???: .........eu zic k am avansat.....pls comentatzi:lol:
|
idei bune dar executre dezastroasa .... incearca sa faci asea : Calitate nu cantitate!
|
A mai fost Alfa-u asta pe la voi....am incercat si eu ceva
|
2 Attachment(s)
Am uitat pozele:oops:
|
am avut grija la fiecare pixel shi m-am chinuit la umbre shi tot nu e buna.....mai precis ce nu e ok??....sau doar nu va place
|
Quote:
|
No limits ... LOW QUALITY ! E exact cum a spus speed : ciopartita ... bafta pe viitor ...
|
no speed....la roata fatza ai grija cu selectia la fel si la roata spate...ca e cam...nasol selectata...jantele sunt puse bine pe masina, bravo...iar eleronul prelungeste l si prin luneta...sa se vada...io zic k progresezi..dar nu t mai grabi la selectii da...dak refaci masina asta ..esti tare...refa masina ..adik umbla la selectii....;)
|
1 Attachment(s)
varianta finala.....am incercat sa repar din selectziile greshite...oricum arata mai bine:twisted: .................................................. ...................
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning