![]() |
Re: Club CIELO
5 Attachment(s)
Vad ca pasiunea s`a oprit la unii .. nici o discutie nimik .. va atasez pozele astea si va las sa va ganditi :twisted:
|
Frumos motorul :) Dar...interiorul...unde ai gasit scaune in C-ta? Ca de cand caut numai carpituri gasesc...
|
Frumos motorul ;)
|
sall care ma poate ajuta cu o informatie?am auzit ca la alte cielo le suna un clopotel de la centura de siguranta,dar al meu nu mai suna:)) si nu a sunat niciodata,m-am uitat akolo la sigurante si nu stiu care e clontopelul ala:)) ce sa ii mai fac sa sune si la mine??
|
Quote:
|
Uite-te sub volan de o cutie maronie de marimea unui pachet de tigari. Daca nu e, nu tiuie :)
|
Quote:
E posibil si sa nu ai mufa bagata sub scaun acolo, eu asa am patit cand am luat masina :P |
am si eu o intrebare : nu mi se mai aprind cativa martori in bord ,check-ul , cel de la centura, benzina ,si bateria. se aprind decat brake-ul si cel de la ulei cand pun contactul.o fii vreo siguranta ceva sau sunt arse ledurile ?
|
Quote:
|
care esti din Constanta .. zi`mi de unde imi iau si eu un se t de pleoape LATE pt panarama mea de cielo ?
Da repede ca ma grabesc :lol: |
Cum naiba circulati voi cu motoare neomologate? Ce poezie spuneti? E drept ca pana acum nu m-a pus nimeni sa deschid capota dar nu se stie niciodata.....
|
Quote:
Vezi ca vindea cineva pe forum pe aici...Sau uita-te la bazar! |
Vezi flavi ca erau zilele trecute cu RARu' prin C-ta pe Bratianu :D Unu cu dacia se benocla pe la ei si a luat o fata de pe trecere pe capota :sad:
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning