![]() |
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Poze de la intilnire nu pune nimeni macar sa ne clatarim si noi ochii cei care am lipsit
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
ce v-am spus eu despre difuzoare a fost vis-a-vis de cele doua alternative pe care cineva i le-a oferit baiatului care cauta 2 difuri de golf, alternative care au fost: Quark sau Dragster... omul a zis ca vrea doua difuri DE GOLF, de aceea am dedus ca el cauta OEM pe care le poate gasi la pret bun la schrott... atata tot.
Apoi chiar Norbi a invocat motivul ca cele OEM sunt foaaaaarte scumpe, lucru fals... Norbi: incearca sa nu mai pui cuvinte in gura mea, eu nu am zis ca DIFURILE mai scumpe canta mai prost, daca te uiti atent o sa vezi ca am zis ca UNELE difuri mai scumpe canta mai prost... e o mica mare diferenta... iar despre derutat, ti-am aratat exact cat costa un dif nou OEM care tu ziceai ca imi trebuie curaj si calmante inainte sa intreb cat costa... oricum as fi curios ce alte difuri mi-as putea lua la 140 lei bucata sa le pot integra exact la fel ca cele OEM, deci sa includa inelele adaptoare si ce acareturi mai trebuiesc... eu nu zic ca-s cele mai bune cele OEM, chiar n-am zis asta daca te uiti bine... |
20 Attachment(s)
2011 02 18 >>
|
Quote:
Imi cer scuze de off topic!:oops: |
time out boys!!!...:))..cred ca ajunge cu subiectul asta...ce ziceti??..;)..peace!
|
Quote:
si repet: ce difuri gasesc la 140 de lei bucata care sa aiba tot ce-mi trebuie(ma refer la potrivire fara "adaptari") ca sa le montez perfect la locul lor cu cele 3 suruburi? intreb, nu dau cu parul... eu nu zic ca nu exista difuri bune si la pret bun, dar inca o data, si gata, repet: DIFUZOARELE ORIGINALE NU AU CHIAR PRETUL ALA CARE INSINUEAZA MULTI. |
:lol::lol::lol:
|
ce tare sunteti....... si asa sunteti putini si va certati!!!!!!!!!hahhahahha
|
Ia luati de privitiiii......https://www.youtube.com/watch?v=PlBBRSez93c
|
Quote:
|
Mai dar ce liniste pe aci pe site, nimeni nu mai zice nimic ,naspa pre multa liniste......... hm.. suspicios nu??????
|
Quote:
|
hey !!! super tare intalnirile astea ale voastre chiar daca a fost frig a meritat sa stau akl si sa va ascult sincer .. frumoase toate masinile pe care le-am vazut asa pe akl sunt sigura ca faceti spectacol toti pacat ca nu tine vremea cu voi akm ... eee si muzica lui Ralphieee care vrea ceva mai mult da e perfect asa da el vrea cand trece prin orash cu masina sa zboare tot din stanga si dreapta lui sa fie numai el pe sosea
:)))) oricum Ralphiee iti multumesc ca m-ai luat cu tine imi place extrem d mult :) si abia ast int viitoare ca mai vinnn .. mult succes la toti .. |
4tuning arad 2011.03.04
27 Attachment(s)
pozele de vineri
|
ma bucur ca ti-a placut siminutza >:D<. nu vreau sa zboare tot in stanga si dreapta pe strada:)), doar ca e cam greu, sa nu zic imposibil sa te opresti de vreme ce ai inceput cu asta.
In alta ordine de idei am fost de m-am masurat, a iesit 139.8db, lada acordata la 33hz pt muzica. simi si eu astept vinerea viitoare 8-> sper sa te iau si pe tine din nou :X:X shi peste cateva luni sa vi tuh cu mashina tah la intalniri.:* |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning