![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
diferentele intre un cauciuc de iarna si unul de vara sunt imense .
cauciucurile de vara sunt pentru vara , pentru temperaturi ridicate , iar iarna , asa cum a zis si liviu cam ingheatza si isi pierd din propietati cauciucurile de iarna sunt excelente pentru zapada , si sunt excelente si pe franare cateva teste facute cu gume de iarna pe fata , pe spate .. all season .. etc mai jos https://www.youtube.com/results?searc...1&oq=winter+ty |
traiasca gumele de iarna. am pe toate 4 rotile si cu tot cu sisteme, de la 20 la ora, s-a oprit abia dupa 10-15 metri. apropo, am mentionat ca pe jos era gheata lucioasa? pe o straduta oarecum circulata din constanta...
|
craciun fericit si un an nou plin de impliniri si realizari
|
Craciun fericit tuturor de pe malul marii !
|
Craciun Fericit tuturor ! Sanatate tot ce va doriti si la mai multe evenimente auto-moto in anul ce urmeaza! :D
|
Multumim . si la fel si voua si sarbatori fericite tuturor ;)
|
iata vine iepurasu
prin zapada fuge lin ...cred c-am incurcat mesajul mi se trage de la vin... ho ho ho |
la multi ani la toata lumea..sa ne vedem cu bine anul ce vine..cu mai puntine incidente neplacute ... distractie placuta ;)
|
la multi ani tuturor
piticule fie ca noul an sa`ti aduca pe langa vw`u ala , o foarfeca noua , 3 masini de tuns de ultima generatie , multa benzina pt masina si curent pt masini... ca de femei nu duci lipsa. si cand duci lipsa.. well there`s nothing that superglue can`t fix on them :)) |
https://www.youtube.com/watch?v=1pHGKJxegWg
va doresc in anul nou numai fericire si cele mai alese ganduri :* anu asta se merge cu capra , la anul cu misionarul :* ne vedem mai pe seara |
La multi ani tuturor ! Sper sa aveti toti un an mai bun plin de impliniri si sanatate.
Distractie placuta diseara. |
La multi ani tuturor!
Fie ca 2010 sa fie mai bun decat 2009. |
Eu urez spor la bautura si sa fim feriti de a fii pusi in situatia sa impartim aceeasi camera de spital :)))))
La multi ani ! |
La multi ani tuturor membrilor 4tuning :) si nu numai. Va urez sanatate, fericire, si sa ne vedem in acest an nou cu sotz 2010 :) cu rezervoarele pline, la cat mai multe modificari si tot ce va doriti :D
|
La multi ani colegi ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning