![]() |
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
Nu de alta dar am avut un client care si-a montat difuri originale pe spate la un passat si credema ca am ramas prost de pretul lor!! Dar de aceea exista mai multe variante "schrot, obor, magazine, reprezentante" fiecare decide cum isi cheltuie bani!! Doar de curiozitate intreb ce difuri ai ascultat mai proaste si mai scumpe decat originalele? Si aici te intreb ce difuri ai ascultat montate corect nu doar aruncate pe masina?? Astept raspunsul tau, nu de alta dar vreau sa stiu ce difuzoare sa nu recomand clientilor!! |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
|
Quote:
140 de lei(TVA inclus) bucata costa difuzorul OEM nou ;) cod original boxa usa fata 65138368233 cod original boxa spate 65138368233 nu va mai luati dupa "urban legends" d-astea cu preturile... preturile sunt umflate pentru cine nu beleste ochii, concluziile pripite si prejudecatile nu sunt chiar cinstite... si ca sa-ti raspund la intrebare, de fapt cred ca-ti raspunzi chiar tu, pentru ca stii mai bine, sunt multe dif-uri aftermarket mai scumpe de 140 de lei care suna mai prost decat un dif OEM montat cel putin elegant la locul lui... |
Quote:
|
pai stii de ce nu cumpara multi? pentru ca s-a impamantenit(dintr-un motiv sau altul) ideea cu "alea originale au preturi de ramai prost"... ;) asta e unul din motive... plus ca depinde si la ce clasa de end-useri ne referim, ca exista oameni care chiar pun lucruri OEM pe masina...
intr-o vreme aveam si eu idei sa le schimb dar m-am calmat... rame adaptoare si alte adaptari, nu ma prea incanta... oricum, ideea e ca e mai mult decat falsa partea cu pretul nustiu cat de exagerat la boxele OEM... nici vorba de calmante :)) |
Quote:
|
la fel ca si cu foliile pe geamurile fatza,cand am postat ceva aici,am facuto in cunostinta de cauza,nu doar sa ma bag in seama..la fel si acum,fara a sari in ajutorul cuiva,oricum nu ar avea nevoie de asa ceva,vreau sa va spun ca am avut muzica in masina pusa de norbi dragster si se auzea bestial.la fel a fost si calitatea lucrurilor montate in masina mea..eu zic ca daca vreti cu adevarat calitate la un pret nu f.mare,puteti merge la norbi si sigur veti fi multumiti de rezultat..;)..bafta!
|
sa o luam login cu difurile 140 de lei zici ca-i bucata, 140 de lei x4=560 de lei. Dupa asculti la norbi la magazin niste componente powerbass care valoreaza 340 de lei daca imi aduc bine aminte(2 tweetere + 2 midbasi) si crede-ma ca un sistem dinasta numa pe fata suna mult mai bine decat 4 difuri cu 140 de lei.
Acum depinde si de ce ai ascultat pana ajungi la norbi in magazin, daca nu ai ascultat nimic mai bun ca si niste difuri OEM clar ca zici ca-s "dumnezeiesti". |
Quote:
|
stai linistit norbi..:)..nu e nicio suparare..oricum am precizat ca nu-ti sar in ajutor cu postul meu..vroiam doar sa se stie ca eu personal am fost multumit de lucrul facut de tine..atat!..te stiu destui,incat nu mai ai nevoie de reclama din partea nimanui..;)
|
sal un radiator opel astra g 2.0 stiti unde pot gasi???am sunat peste tot si nimic:((.ms
|
parca era topicul
Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar macar certativa pe PRIVAT:punch::2gun::shakefist |
Se tine azi? :D
|
cine se cearta??....:confused:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning