Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Sc0fy 12-03-10 17:47

Re: Chat

dar ce ai vrea sa scriem? ca stam in CLUJ si nu in kolosvar...pt ce sa merg la 4t day? pt ce? sa vad 2-3 masini tunate? asa le pot vedea si in poze. de banii care ii dau pe drum si etc...mai bine ii tzin si ii bag in masina! sau fac altceva...

mah dolce cst si daca stai in clausenburgo nui tat o tranta ii?pfuaj rasizmu asta...traim in Rromania si asta ne ocupa tot timpu..astai adevaru...apropo dute iatzi niste oglinzi m3 de la rusi ptr banii aia pe care ii pui deoparte ;) no offence...dar daca tu spui ce ai pe suflet pot sa spun si yo

CJ-01-WOB 12-03-10 20:16

Quote:

Originally Posted by loverboy (Post 3174424)
oook m-am lamurit si cu voi care scrierti aici majoritatea doar atata stiti sa intrati si sa scrieri la misto si in batjocura... sectiunea cluj e egala cu zero:!:

Colegu' , nu generaliza .
Ca nu impartaseste lumea aspiratiile tale nu inseamna ca is mai prosti/destepti ca si tine . Daca simti ca nu esti apreciat indeajuns pe coltul asta de forum esti liber sa faci ce vrei tu in alte parti .

In legatura cu 4T days.Cine poate si vrea sa mearga , sa mearga .
Si asa evenimentele auto in urba sau in tara nu sunt multe . Profitati macar de ce se ofera,plus de alta va m-ai scoateti putin nasu' din calculator.

baga 12-03-10 21:22

dap ai dreptate WOB cine vrea sa mearga , ne plangem ca nu avem evenimente si expoziti dar daca nu mergem la ele

donz 12-03-10 21:27

Quote:

Originally Posted by baga (Post 3176666)
dap ai dreptate WOB cine vrea sa mearga , ne plangem ca nu avem evenimente si expoziti dar daca nu mergem la ele

cei drept si bolobocu arata:) ( hai mah pe mess )

bebeko 13-03-10 12:06

Nu va necajiti ca o sa fie expozitii si in Cluj.

Sc0fy, poti sa scrii pe viitor ceva mai inteligibil ? Adica mai literar, fara prescurtai si alte asemenea prostii ...

zN3u 15-03-10 15:18

Care sa deplasat pana la urma pana la bucalezi?

oldtudorhand 15-03-10 17:52

Poate cineva sa imi recomande un magazin in Cluj de unde pot achizitiona difuzoare auto la niste preturi mai bune ca in MediaGalaxy, Domo sau altele de gen?! Si eventual o recomandare pe ce firma sa merg in alegerea difuzoarelor(difuzoare ptr portiere si tweetere)! Multumesc...........

Sebi 15-03-10 18:23

Salut

Iti pot oferi eu un sistem Lightning Audio difuzoare+tweetere, noi, garantie 1 an la 96euro cu TVA si transport inclus. Montajul contracost.

oldtudorhand 15-03-10 18:37

Nu ptr mine ma intereseaza, ci ptr un amic, (ptr un Golf 3 daca are vreo importanta). Lighting Audio nu ma intereseaza, dar iti multumesc ptr oferta............

donz 15-03-10 18:37

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 3186247)
Poate cineva sa imi recomande un magazin in Cluj de unde pot achizitiona difuzoare auto la niste preturi mai bune ca in MediaGalaxy, Domo sau altele de gen?! Si eventual o recomandare pe ce firma sa merg in alegerea difuzoarelor(difuzoare ptr portiere si tweetere)! Multumesc...........

pe stada Baritiu( de la universitatea tehnica mergi aprox 100m spre piata Mihai Viteazu) e un magazin "simon" sunt tot felu de difuzoare, boxe si amplifuri noi si sh , magazinul e intro curte dar are afara in strada publicitate (defapt sunt 2 magazine intro curte)

succes

Sebi 15-03-10 19:56

Daca te intereseaza am si alte marci...

werwceul 15-03-10 22:58

este si pe napoca "econix"

donz 15-03-10 23:03

si mai este Con Electronic intre piata marasti si statia de RATUC somesul vis-a-vis de biserica st Petru (cea situata in mijlocul drumului.
au preturi bune la produse noi

oldtudorhand 15-03-10 23:18

Mersi mult de informatii tuturor! :)

werwceul 17-03-10 07:37

stie careva de ce m-am trezit azi dimineata la ora 8 in fata blocului (pe dorobanti) cu cel putin 50 de taxiuri si vreo 4 echipaje de politie si un vito plin de mascati?

Am inteles ca a fost si ceva bataie ca pe 3 taximetristi i-am vazut cu sange...

All times are GMT +2. The time now is 03:43.

- Copyright 2026 4Tuning