Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

Daci 15-02-11 15:15

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4085582)
stie cineva unde gasesc un sandero la dezmembrat?

ma intereseaza usile de pe partea dreapta si stalpul.

Faci tuning la BMW?
Vezi in parcul de ridicari auto, poate ca ai de unde alege...
Eu am vazut unu' la dezmembrari, dar era sport-coupe si nu se potrivesc la ce vrei tu.
Te-am convins?

Era o gluma, nu luati in serios ce am scris.

ar80rau 15-02-11 17:14

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4085582)
stie cineva unde gasesc un sandero la dezmembrat?

ma intereseaza usile de pe partea dreapta si stalpul.

m-a sunat azi cineva la lucru pt sandero(cred k a fost prietenul tau caline) il interesa pretul la o usa pe partea dreapta 1.500lei o macara manuala 300lei si un geam de parte dreapta 400lei .....dezmembrari nu stiu ti-am zis si tie nu prea cred ca o sa ai noroc....eu sincer nu am vazut niciunde :( daca aud ceva te sun

calinpetco 16-02-11 07:15

multumesc raul.

a avut Cata una la eurokyl dar nu mai este.... am sunat si prin toata tara dar nu am gasit

nalin 17-02-11 19:22

nu stiti unde a-si putea gasi difuzoarele originale de golf IV pe spate si tweeterele tot de pe spate ? :D

roli 17-02-11 22:58

Quote:

Originally Posted by nalin (Post 4094891)
nu stiti unde a-si putea gasi difuzoarele originale de golf IV pe spate si tweeterele tot de pe spate ? :D

dute la quark si cere sa vezi pret, dupa ce auzi pretul dute la DRAGSTER (norbi) si el te va ajuta cu vrei tu la un pret bun:lol:

calinpetco 17-02-11 23:13

in drum dinspre quark inspre norby, opreste-te si pe la schrott, de fapt cred ca acolo ar fi bine sa incerci prima data :))

nalin 18-02-11 09:34

Multumesc Mult .

calinpetco 19-02-11 14:58

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4095666)
dute la quark si cere sa vezi pret, dupa ce auzi pretul dute la DRAGSTER (norbi) si el te va ajuta cu vrei tu la un pret bun:lol:

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4095700)
in drum dinspre quark inspre norby, opreste-te si pe la schrott, de fapt cred ca acolo ar fi bine sa incerci prima data :))

@roli: n-am vrut sa fac nimanui antireclama, dar nah, schrotul e cea mai ok solutie pentru piese oem cum ar fi difuzoarele. mai ne si ajutam pe forum, nu doar facem afaceri, ca magazine de difuzoare stim toti ca exista... :D

brummy 20-02-11 17:53

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4099960)
@roli: n-am vrut sa fac nimanui antireclama, dar nah, schrotul e cea mai ok solutie pentru piese oem cum ar fi difuzoarele. mai ne si ajutam pe forum, nu doar facem afaceri, ca magazine de difuzoare stim toti ca exista... :D

.. dap.. daca vrei sa ai "doar" muzica..
daca vrei calitate, sound quality atunci mergi la Norbi dragster.
personal am avut passat si tot la el am ajuns si am fost super multumit ;)

nalin 20-02-11 19:19

da saptamana asta o sa umblu sa vad ce si cum . Multumesc pentru ajutor :D

ar75gti 21-02-11 00:23

Quote:

Originally Posted by nalin (Post 4103889)
da saptamana asta o sa umblu sa vad ce si cum . Multumesc pentru ajutor :D

daca vrei calitate,mergi la norbi-dragster,daca vrei doar sa pui "ceva" in locul boxelor din usi mergi la schrot..cum zice colegu' calin..:)

kemol 21-02-11 15:36

@offtopic
pune-ti si voi pozele de acuma de la ultima intalnire, care a-ti facut:)

calinpetco 22-02-11 22:00

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4104873)
daca vrei calitate,mergi la norbi-dragster,daca vrei doar sa pui "ceva" in locul boxelor din usi mergi la schrot..cum zice colegu' calin..:)

pai stai putin, cum adica sa pui ceva in locul boxelor??! omul a intrebat de boxe originale... deci banuiesc ca nu le schimba pe ale lui cu altele la fel :)))))

roli 22-02-11 23:03

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4111445)
pai stai putin, cum adica sa pui ceva in locul boxelor??! omul a intrebat de boxe originale... deci banuiesc ca nu le schimba pe ale lui cu altele la fel :)))))

pai boxele originale costa cam 50lei setu :))
deci orice pui sunt mai bune
exceptand bombele :))

calinpetco 23-02-11 20:55

exista boxe aftermarket mai scumpe si mai proaste decat cele OEM... deci nu chiar "orice"

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning