Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

baga 06-12-09 11:55

eu am cumparat un carb de la jonyyy si pe masina am avut pierburg si cel ce lam cumparat ii weber dar o potrivit prinderea era exact la fel prinderea, daca vrei pot sa masor distanta si sa iti spun...

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 2865937)
In cazul in care unii ar fi interesati, cred si eu (ca si baga) ca ar trebui sa dai detalii despre motor, cv, omologare -daca sunt modificari, daca masina este functionala sau inca nu, etc. Nu stiu cati vin 'la fata locului' pt o negociere daca vad doar o fotografie, mai ales cand e vorba de 4500-5000 euro. Eu am deja Capri, nu ma intereseaza sa cumpar altul, sugeram doar ca daca vrei sa vinzi masina ar trebui sa vii cu mai multe informatii despre ea, tocmai ca sa nu se ajunga la " CAAAAAT !??????!" sau "Pt ce ATATIA bani ?!??":D:D:D
Cei care ar fi interesati de Capri tau poate n-au timp sa caute postari mai vechi, si cred ca ar fi mai bine sa vii cu informatii de actualitate.
SUCCES LA VANZARE !:-)

Nu las lua pentru mine ca oricum nu sant bani dar am ceva clienti la fordu meu, adica care cum vine la mine la servici si il vede ma intreaba ca nu ii de vanzare? :))) si poate mno te ajut sa il vinzi...
Apropo cine ti-o vopsit masina UFO din cj???

mariuslazarina 06-12-09 12:02

re: Club Ford Capri

baga
daca poti sa il masori raman dator de bere...
nu am gasit nimic despre prindere si ma cam uit pe net de 2 ore

baga 06-12-09 12:03

uita acuma ma duc la masina sa il masor

deci uite asa iti masor distanta dintre mijlocul gaurilor lungimea 9.3 si latimea 4.6 cm deci asta ii distanta dintre mijlocul gaurilor

mariuslazarina 06-12-09 12:15

sarumana:D

ma duc sa vad daca imi merge pe galeria asta sau trebuie sa imi iau alta.
nu prea vreau sa ma combin cu flanse

baga 06-12-09 12:33

mah tre sa stai sa te gandesti sa vezi daca ti se merita sa faci modificari... is multi factori

mariuslazarina 06-12-09 12:34

mare suparare...nu mere...
Are cineva flansa si care sunt problemele ?

baga 06-12-09 21:14

nu cred ca are cineva flansa gandestete sa o faci daca se poate...

florin_cars 06-12-09 23:13

Quote:

Originally Posted by mariuslazarina (Post 2866338)
mare suparare...nu mere...
Are cineva flansa si care sunt problemele ?

eu am cateva motoare de 2L si 1.8L complecte(de vanzare/dezmembrare), puteai intreba aici, inainte sa te bagi la cumparaturi de genul Pierburg..:???:

Nici nu stiu de ce au mai inventat asemenea chestii, pt 1.8CVH cred...care e cu totul alt motor din cate stiu(cel putin chiulasa), vezi daca intr-adevar se potriveste galeria macar, pe chiulasa ta ;)

AudioClass 07-12-09 17:34

Am nevoie de un cardan de Capri mk3 , imi trebuie prima parte dar daca e intreg , e mai bine, iar daca merge si pe cutia de 2.8 e si mai bine.:-P

johnny111 07-12-09 21:13

Ce cutie ai la 2.8?
Daca e mt75 am cardan complet ( de pe Sierra, scurtat, echilibrat).

AudioClass 07-12-09 21:20

Nope....am un Type5 , 4 trepte.....dar daca are priza care trebuie....m-ar interesa. Poate ai ceva foto cu cardanul mai in detaliu.
MS

In principiu as avea nevoie doar de prima parte....a cardanului, chiar daca e mai lunga , il scurtez.

Silencer Power 08-12-09 10:08

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 2870716)
Ce cutie ai la 2.8?
Daca e mt75 am cardan complet ( de pe Sierra, scurtat, echilibrat).

M-ar interesa si pe mine cardanul (complet).

ps: e pacat sa tai un cardan modificat si echilibrat :)

pps: nu se potriveste prinderea MT75-ului la Type 5

florin_cars 08-12-09 10:17

cati dinti vrei sa aiba priza si ce diametru exterior?
Am destule cardane..

panaitescud 08-12-09 21:28

caut o admisie de 2.8.. daca are cineva...

AudioClass 08-12-09 21:30

injectie sau carb?

All times are GMT +2. The time now is 02:38.

- Copyright 2026 4Tuning