![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
sageata am inteles ca esti intrun club ?! ;-)
|
Quote:
|
Quote:
da. de ce?:lol::lol::lol: |
Quote:
Quote:
|
he, he , he! we are 3 in town!
|
Ce club domnilor?
|
No Speed Limit filiala Onesti :-P
|
pai daca sunte`ti deja 3 din Bacau...ce mai asteptai? NO SPEED LIMIT BACAU ! :\..dc nu vine odata?
|
Quote:
nu se compara cu onestiul si piatra... OT: trebuie sa se gaseasca omul care vrea sa fie "conducatorul" filialei NSL BACAU...cei din piatra exact la fel au facut... s_au pus de acord...s_au inscris oamenii...au venit cei din NSL bucuresti si si_au dat acordul, au facut cunostinta cu membrii...si gata...NSL PN ON... s_ai facut si site...chiar singurul e ca bucurestenii nu mai au site nsl...:rolleyes2 |
Quote:
recomand http://nospeedlimit.ro/ avem si forum si tot ce trebuie;) |
nu`i chiar asa...you will see..am sa ma implic si eu cat pot ca sa aiba si BACAU 2 cluburi calumea...
Multa bafta baietilor proaspat absolventi ai academiei NSL :)) Asteptam Parasolarele si etc...pentru poze... apoi sa apara si filiala bacau }{...hai sageata stii ca se poate. |
am ceva timp de cand nu mai urmaresc siteul nsl...ala vechi... www.nsl-ro.eu...
my bad...siteul pe care l_ai pus tu este deschis de putin timp...sau este transformat din cel PN intr_unul mare... ps. apropo de nsl...cat dintre voi stiti ce s_a intamplat vineri seara la intalnirea NSL de la billa [BUCURESTI] ? https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/96790-poate.html |
DOryN, de putin timp deschis?
stai linistit, ai gresit, asta e, toti patim, nu te afunda mai tare, ca te faci de ras..... |
Quote:
inainte cand intram pe www.nospeedlimit.ro scria mare NO SPEED LIMIT PIATRA NEAMT... dar...e clar...nu mai conteaza... |
Braila ... 16 NOV...cine merge?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning