![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Quote:
CAND URCI SI TU BORA AIA CA E DUMINICA:D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
R.Equinox frumos ursache
Dacia |
e gata bora dar trb sa gasesc un site sa uploadez arhiva...
P.S.- o sa vina equi cu niste poze sper |
3 Attachment(s)
Quote:
|
|
trebuia kryp sa faca o nefacuta dasta :))
Bai nesimtitule ma vezi pe mine ca pun poze ca nesatulu asa cum faci tu? https://i.imgur.com/yac5R.jpg |
2 *****
Va credeti pe Gom? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
superbe masini all
si ca sa nu ocup spatiu de pomana vin si eu cu un m5 e 34 |
este facut ford fiesta pentru slrr ?
|
Quote:
Ma cred pe GOM probleme? |
KrYpToN - 2 prosti asta a vrut sa zica , ce te agiti atat ?
Are dreptate! Stiu ca doresti atentie http://assets.diylol.com/hfs/c91/bbf...ore-7a3737.jpg Da nu e nevoie sa pui poze sa strici forumul |
Quote:
O rly ? doresc atentie?? v-am zis ceva? Am postat o masina care e problema?? niste poze mai mari asta e :P sariti mai rau ca tarfele de pe centura dupa ***** BTW pretenas Whore is your ***** okay? |
Bai s-a umflat tarata in voi, calmati-va ca stricati forumul cu copilarismele astea si dupa aia o sa plangeti ca nu mai aveti iar forum. Postati masini si lasati cearta ca intru in voi acuma 8)
Decat sa incepeti cearta mai bine sariti cu gura si ziceti-mi si mie unde gasesc masina asta, daca are cineva idee. http://proc.com.ua/uploads/posts/201...f99c00b751.jpg |
3 Attachment(s)
Nu stiu ce masina e aia :P vreo lada sau volga ceva vechi :P
|
4 Attachment(s)
Restul pozelor de la concurs :D
Btw Kryp asa mult iti plac rotile alea pe 18? |
KrYpToN - si te simti bine ma ? ce mi-ai zis-o de . acum sunt in coltul meu de liniste si plang ca ai zis tu ca mama e curva , serios ? trezeste-te dreacu copil mic ce esti
|
Quote:
Imi spui mie copil ma? eu sar la voi cu cearta? copacule btw suntem de aceiasi varsta asa ca taci in plm |
krazzy- gata
kryp- gata Hai ma sa vad cad ca ma toti intrebati de bora coupe cand e gata, de pe la 1 noaptea parca e gata de download pe vstanced |
Usor baieti..Crazy..nu te baga daca nu stii..nu am zis prosti...am zis tarani...pentru ca asa vreti sa pareti....pune unu niste poze care ocupa jumate de pagina..si se trezeste si o maimuta sa faca ce face si omu...fara suparare Radule..Aici e 4tuning...acolo e Gom sau vstance..4tuning are upload-ul lui..iar gom si vstance ale lor...clar?...Incheiem subiectul asta!
|
Quote:
|
Quote:
Dary..Sterge posturile inutile! |
3 Attachment(s)
Toate masinile sunt frumoase, trebuie sa invat si eu de la voi
Bmw |
Quote:
Masina arata binisor..dar jantele deloc nu sunt bune..cauta altceva ....si ce placa video ai? |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Krypton te credeam mai serios...dar chiar asa sa certati ca tampiti ptr niste ***uri? ? pe bune...
Crazy Kid pe bune ma si tu ? chiar asa a`ti ajuns? sa va certati ca orbi? Ba si voi ceilalti...trb lui ce face...daca nu e bine cum pune pozele ziceti lu Daryus sau altui moderator si o sa rezolve el...nu trb sa sariti voi ca ofticati ca pune el poze cu alt uploader pe forum ;) Pe bune ma va credeam oameni seriosi ... si acum stiu de ce au plecat uni membri ( nu dau nume ) pentru ca nu stiti sa va comportati civilizat cand e vorba ca spune unu ceva despre ce a`ti postat ... si nu ma refer la uni...ma refer de toti...chiar si de mine ca nu`s mai cu mot Un Caddy...facut din Plictiseala ;) |
Sper sa nu fac off topic dar ar putea cineva sa lase un link sau un atasament cu Skoda Fabia?
|
5 Attachment(s)
atmosfera este incinsa :???:
anyway. cateva cadre cu bora mea :-P |
5 Attachment(s)
Salut. Pot sa viz despre Bora ca sunt super tote Like
@Persepolisa: arata bine rau! @Tomas_SlrR: frumos Si acum sa incerc si eu ceva gen "Like A Boss" zic:)) |
Mi-am facut si eu un upgrade la driverul video si mi-am pierdut setarile pentru slr ca sa arate grafica bine. Cine ma ajuta cu un print din setari?
Am nvidia 9800gt. |
2 Attachment(s)
seat ibiza
|
narcotycul- te rezolv eu pe mess frate
bobi_racers- ma bucur sa vad primul meu mod desi e cam santaliu ca il mai face cineva Nimeni nu a incercat Bora mea coupe :( la fel ca si dacia aia pick-up P.S.- s-au facut mici modificari si a fost reuploadat pe vstanced |
3 Attachment(s)
Update :D
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
frumos capa`
|