Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

no limits design 05-02-07 16:35

Re: Comentarii lucrari!

ms din nou wlady......abia ashtept sa postezi shi u:D.............

wlady 05-02-07 16:38

Vine un murcielago :wink:

Leul 05-02-07 16:41

no limits design acorda mai mult timp detaliilor !

no limits design 05-02-07 16:41

:D auzi wlady...am o idee...sper sa vrei;) ......app nu e o provocare:???: ..........hai sa facem amandoi o mashina..... shi sa vedem care iese mai bine vrei???....spre exemplu murcielago ala la care lucrezi.da-mil pe adresa de mess ........ tuning_boy_08

wlady 05-02-07 16:47

Ok, te bag acu si iti dau masina ! Vorbim acolo despre detalii, timp etc

Ca][n 05-02-07 17:25

in primul rand ra2 la skyline, stocku care l ai vazut pus acolo de mine l am primit de la cineva care m-a rugat sa l modific n aveam de unde sa stiu de unde a luat poza, am mai explicat kestia asta odata pe vtuning, iar in cel de al doilea rand la evo.......sincer m-ai facut sa rad, iti recomand un oftalmolog bun!!!! nu am vazut evo ala p care l ai pus in viata mea, masina facuta de mine este 100% brush, ASA CA VEZI-TI DE TREABA TA SI NU MAI ACUZA PE MINE DE FURT!!!!!

wlady 05-02-07 18:16

2 Attachment(s)
My murcielago ....

wlady 05-02-07 18:22

1 Attachment(s)
Un mic update ... il astept pe no limits :lol:

no limits design 05-02-07 18:43

2 Attachment(s)
lamboul din battle-ul cu wlady....friendly battle:D.............

Barum 05-02-07 19:06

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 732761)
Uite comment : Angel eyes ? Ai copiat urat spoilerul ! ce e cu janta spate ? grila e blurry ! ai selectii strambe + ca am mai sarit unele ... dar bravo ! exerseaza ... bafta

+ bara fata descentrata ; grla din radiotor ff coapta ;``angel eyes`` ciq IREALI ; pleoapele alcelea...prelungirea peste faruri ee total aiurea ;air ventu` din lateral ee ireal de asemenea ;janta spate plata ;selectzii strambe la vopsire....prea va grabitzi mah

p.s.: scuzatzi dak am repetat unele din greselile mentionate de alti useri

MARI_NSL 05-02-07 19:24

frumos lambo. bravo

Under VT 05-02-07 19:38

Dupa mine no limits design...simplu dar cu gust...bv:-)

ra2 05-02-07 19:40

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 732866)
in primul rand ra2 la skyline, stocku care l ai vazut pus acolo de mine l am primit de la cineva care m-a rugat sa l modific n aveam de unde sa stiu de unde a luat poza, am mai explicat kestia asta odata pe vtuning, iar in cel de al doilea rand la evo.......sincer m-ai facut sa rad, iti recomand un oftalmolog bun!!!! nu am vazut evo ala p care l ai pus in viata mea, masina facuta de mine este 100% brush, ASA CA VEZI-TI DE TREABA TA SI NU MAI ACUZA PE MINE DE FURT!!!!!

peterzica :lol: :lol: evo nu era vb de tne.....dk te uitai atent la citate iti dadeai seama...cu cine vb hai bafta...app iti recomand niste tut dp digimods sau PSU

Ionut_M 05-02-07 20:40

Si eu la inceput

1 Attachment(s)
SI eu la inceput Vreau un sfat ceva???:rolleyes2

no limits design 05-02-07 21:18

mama ionutze...invatza sa uploadezi k am stat 15min sa vad seatu`.....ideea e buna dar....
-pragul nu este la culoarea mashiniishi nu e selectat k lumea
-jante blury
-eleronul stramb
.a shi ink ceva......puteai sa stupi la tatuaj digimods.uk
P.S...............dak ai nevoie de tatuaje.............tuning_boy_08...e di-ul meu de mess shi itzi dau

All times are GMT +2. The time now is 14:50.

- Copyright 2026 4Tuning