![]() |
|
Re: Ce masina credetzi ca este?
nu poate pleca omu' sa vaza rable antice si restaurate...k deja umpleti paginile voi...
brrr ia vedeti o parte din ce-am gasit eu..si ghiciti..da' rpd :-P https://img406.imageshack.us/img406/6414/cikmicdi1.jpg |
ford taunus?:D
|
corect90%..dar nu e de ajuns, asa bijuterie merita niste eforturi suplimentare :lol:
sa vedem..mai exact?:D |
uite ceva suplimentar: are o potcoava in bot :P
|
|
bah ce bine arata. dar pune si tu poze mai mici.
ia bag un pretz/...asa de curiozitate. asta da FORD, nu cutiile astea de plastic de azi. |
e facuta la mare arta de un pasionat ;)si nu cred ca ar fi de vanzare ;)
|
asemenea masini nu prea se vand.... ideea e ca cine le face baga in ele gramada de bani, timp si pasiune, si apoi cum sa o vanda? stiu ce vorbesc, sunt in aceeasi situatie.
|
1 Attachment(s)
Pun una:-)
|
Quote:
|
Quote:
Asa este.... OK. Tu pui masina. |
Opel Olimpia Rekord P1...asta e numele complet..REKORD sunt 8-9-10 variante..nu le aveti..dijaba :lol:
si a meu Taunus ce model e totusi? |
Quote:
2 faze patzite de omul cu masina pe drum: 1-trece cu 150km/h de un BMW, in prima localitate o lasa moala..ala se baga in fata, face semn sa opreasca, vine le geam..si zice k vrea neaparat sa vada ce are sub capota :lol: 2-in TM trece oarecum lejer de o masina straina(nici el nu stie ce era..era noua normal :-P) si ala ii face cu blitz-ul..semn sa opreask. Vine si-l intreaba ce masina e si ka ii ofera o motocicleta Kawasaki park din 2003 si diferentza sa i-o vanda :twisted: deci lejer scoate pe ea 4.000Eu dk se gandetse s-o vanda... si mai are 2 rable vechi..una adusa acum 2 zile :-P(punem si laea la ginit, darr...mai tarziu) deci ce TAUNUS e? |
18 Attachment(s)
mai multe detalii/indicii pt cei ce vor sa ghiceasca modelul exact :arrow:
|
Ford Taunus GXL ???? :-?:-?:-?:-?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning