![]() |
Re: Club CIELO
Quote:
|
asa am avut si eu o daciuta si bagam de peste tot gpl....dar acum in cielo doar rompetrom....mi se pare bun....app si mie a inceput sa-mi consume mai mult....in jur de 10-11...si nu este executiv
|
E cineva interesat de grila frontala de cielo, doar rama de crom care sa o dau la schimb cu una vopsita verde cantemburry? e nezgariata, e aproape noua, numai ca nu imi place cum vine pe masina.Vrea sa ii fac badboy si nu imi place cum pica intr-o asemenea configuratie..... doar schimb cu o diferenta de banuti....
contact pm! Doar schimb cu una verde impecabila asa cum e si a mea!!!! |
Quote:
PS: dupa mine gazul de la OMW este cel mai OK dar cel mai apropiat este la city mall...am fost si eu la braila pe la neamuri si cand era in bucuresti 2.00 lei pe acolo am gasit 2.40 lei undeva pe centura langa omw... |
Tot de la OMV bag si eu de cand am masina.
Si la noi in Craiova tot asa este 2.2 la OMV.... la mare am vazut la Petrom parca 2.6, Lukoil 2.4 |
Pe la Ploiesti variaza intre 2.35 si 2.4 lei/litru....pret de provincie..la voi acolo la capitala e mai ieftin:).
|
saluare,
care ma poate ajuata cu lamuriri1 vreau o evacuare din inox(nu stiu daca se merit) am tobele sparte la cielo din 95-toba intermediara + bucatica de tub dintre saxofon si toba intermediara astept raspuns- pina atunci o sa incerc sa o sudez |
se baga careva la intalnirea nationala cieloclub 6-8 august 2010???
|
Bara antiruliu astra gsi 22mm merge pe cielo? Aveti idee?
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare din nou la toata lumea cu CIELO!!:-P
|
Am acasa si eu un filtru sport K&N nou conic, stie cineva cu cat se dau acestea?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning