![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
cristi.mk4
Banned Stage 5 Join Date: Jan 2010 Oras: baiamare Age: 22 Posts: 1,185 Member of: [VW] [AUDI] :twisted: |
Quote:
:lol::lol::lol: nu fiti marlani si radeti de necazul omului :lol::lol::lol::lol::lol: oare cat a luat ban ? |
mda din ce cauza a fost blocat,,,??????? a facut reclama la alt site sau de ce ? :rolleyes2
|
care cunoaste un proiectant disponibil de o colaborare,am nevoie de niste proiecte pt mobilier
|
Quote:
|
mersi dar domnul nu se ocupa de proiectare mobilier
|
Quote:
|
[QUOTE=Dolce CST;3958148]:lol::lol::lol: nu fiti marlani si radeti de necazul omului :lol::lol::lol::lol::lol: oare cat a luat ban ?[/ Probabil ca i-a ajuns un an pe forum :)) * Last Activity: 06-01-11 11:38
Quote:
Quote:
|
baieti o mica problema...!!! care ma poate ajuta! doresc sa vand bmw'u cu maxima urgenta!...este inmatriculat dar trebuie schimbata garnitura de chiuloasa si termostatu! care ma ajuta bmw 318i 1,8 benzina 93 spre 94.
|
Quote:
|
zic si eu nu dau cu bata ,lasa astra asa cum e ca e frumos si baga bani in bmw fa-l de drift sau altceva,e usor de modificat si nu trebuie multi bani
|
nu fac eu vrajeli cu bisnitarii! nu discut eu cu persoane de asa gen! vreau sa-l dau la persoane care chiar au nevoie de masina...nu mai bag eu bani in masini vechi!!!...cat despre astra la mine pe mana moare ala! nu se va mai vinde niciodata!!!...e prea brici masina sa merite asa soarta!...daca iau 1500 euro il dau fara discutii!!!...am deja ceva clinti de prin sighet, arad, sibiu...dar inca nu este ceva concret!...si oricum conteaza o masina inmatriculata!...CA VAI MICAI TAXA ACUMA!!!
|
Buju ia pune cateva poze cu masina ! ca am eu blocant de pisica si vin si ti-o iau eu si fac ce trebe cu ea ! sa vedem in ce stare e!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning