![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
bah da voi sunteti disperati ma, vorbesc pt toti n00bi care sunt noi, frate uite aici, sper ca macar sunteti capabili sa stiti si voi putina engleza, uite :::: http://www.street-legal-mods.com/page.php?al=alias9229 tutotrial cum sa faci poze misto............
|
1 Attachment(s)
A small skid :rolleyes:
by STF Team ! |
1 Attachment(s)
By STF Team :!:
|
Salut baieti faza tare e ca jocul ar fi destul de smecher la capitolul masini si tuning..dar parca ar fi fost si mai tare daca puteai face si mici afaceri cu masinile,sa fi avut mai multe harti si mai mare campania...in rest e cel mai bun joc cu masini ....eu il stiu de mult dar acum m-am apucat sa joc si eu la el grafica ....e buna asa sa il joace toata lumea...si mai are si defecte de ex are cam multe erori ...adica masinile merg la test drive dar in oras si in campionat da erori ..aproape toate
puneti va rog si voi un folder racers cu masini si componente dar sa nu dea erori pt versiunea 2.3.0 LE va rog :sad: si moduri dar sa mearga nu cu erori ...sau mai zicetimi si mie unele mici secrete |
tot eu puneti si voi foldere cu masini de la voi din joc care sa mearga va rog si motoare
|
salutare ma ajuta si pe mn careva sa pun nise masini in joc pls.. sunt incepator ...adica am jocul de cam un an dar nu ma pasionat sa incerc sa schimb masinile ...ma ajuta careva pls id:[email protected] pls help:(:sad:
|
1 Attachment(s)
@micutulshaolin-daca iti dam noi foldere de la noi nu o sa se potriveasca deoarece o sa iti dea eroare, incearca sa instalezi versiunea LE2MWM care e cea mai stabila, poti sa te plimbi in oras, poti sa bagi harti add-on, si nu prea are erori, si merge moduri pt ambele versiuni -221 mwm si 230 le , uite aici patchurile https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.../page-313.html trebuie sa ai jocu instalat pana la versiunea 2.0(adik jocul original SLRR ) pe urma bagi 221 Patch - MWM Patch - LE2MWM patch, ai grija sa respecti ordinea de instalare :) ; Si pentru moduri : www.street-legal-mods.com www.slrr-mods.com http://kistappancs.extra.hu/news.php niste site-uri de baza :) Fa-ti cont si ia-ti ce masini si ce altceva vrei tu :)
Bafta ! Si o Honda EG6 pentru voi ! |
6 Attachment(s)
Trecem peste cu ceva frumos :lol:
|
@Alkpone_andrey: O sa primesti BAN pt vocabularu tau "bogat", si eu zic sa respecti lumea pe aici, din mai multe motive, nu sunt de varsta cu tine (15 ani) Minor si peste asta mai esti si taran ! Taci din gura !
@Maryus: Niceee omulee, si nu te mai agita pt agaricii de genu, lasa`i, sunt niste temrinatii ! ;) @Cypos: Omule bravo pt shoot`uri sunt bestiale ! tot asa :D |
Quote:
|
11 Attachment(s)
ce retardat e si ala dupa ce ca iam dat toti muran gura tot mai ne si injura taranu ... Marius frumoasa masina ;) :)) de ale mele ce ziceti ???
|
Quote:
|
sal.....spunetimi si mie unde sa pun modu de garaj si de unde pot sal iau...pls pls
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
bmw :X cva pareri,grafica :) ?am umblat cva pe la setari de la enb si :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning