![]() |
|
re: Club Ford Capri
1 Attachment(s)
shit happens
|
Quote:
|
da ai dreptate asa ar trebui sa o tina in garaj :)
|
Quote:
Pretul este negociabil la fata locului.In jur de 4500-5000e. |
Quote:
|
Quote:
|
sunt in urma cu cateva sute de pagini, e un vechi coleg de club, cauta-i posturile prin Profilul Public si vei afla ce te intereseaza, sunt si poze.
|
Quote:
Asa ceva se intampla doar in Anglia pt ca aia au volanul pus pe partea gresita (expresie Clarkson :D )!!! noi care avem volanul pe stanga nu patim treburi de'astea...:D:D:D |
Quote:
Cei care ar fi interesati de Capri tau poate n-au timp sa caute postari mai vechi, si cred ca ar fi mai bine sa vii cu informatii de actualitate. SUCCES LA VANZARE !:-) |
Quote:
|
salut
am si eu o problema si trebuie sa recunosc ca pana acum nu m-a interesat prea tare decat strict masinuta mea, de aceea nu stiu foarte multe detalii despre alte modele de la ford. Acum am dat in greu si vreau sa ma ajutati...eu am cumparat de la cineva o galerie si un carburator dublu corp pierburg 2E. Am renuntat la carburator si am ramas cu galeria. Acum voiam sa imi iau un carburator weber dublu corp si surpriza...carburatorul are prindere in 4 suruburi si galeria are 3 pentru prindere... ambele au stanta ford pe ele...cum e ? trebuie sa schimb galeria fiinca ea este problema si gasesc greu carburator pentru ea...sau...poate ma ajutati |
Quote:
|
sa dau gaura si filet o fac fara probleme ca am si cu ce. Dar poate are cineva idee care este distanta intre prinderi la carbul in 4 sa masor daca imi incape pe galeria asta.
sa dau o singura gaura nu se poate ca aste sunt ate in forma de triunghi echilateral |
Esti sigur ca galeria aia se potriveste pe motorul tau ? Sa nu pierzi vremea cu modificat gauri prindere si in final sa n-o poti monta pe motorul tau...
Si chiar daca rezolvi cu cele 4 gauri de la carb, s-ar putea sa nu fie ok gaura de sub corpul carburatorului (sa fie diferita marimea sau forma)... |
este galeria care am avut-o pe masina cand am facut RAR, ITP dar sincer am renuntat la carburator fiindca se deregla singur...asta a fost diagnosticul dat ...l-am pus pe banc si a mers perfect sa zi vreo 2 zile, apoi rateuri si pa, se oprea in mers...mergea in suturi si multe alte astfel de probleme.
Cand m-am dus din nou cu el la baieti sa-l puna pe banc au spus ca asta se deregleaza singur si ca au mao vazut ei pierburg si tot asa au avut probleme cu ele...mai bine sa scap de el si imi iau un weber ca e mai fiabil, a fost sfatul lor. poate ma ajuta cineva cu distanta ca cu search nu am am gasit mai nimic:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning