![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
Incerc si eu alt ceva decat BORA:-)
M3 CSL |
Un mod pt calibra are cineva ? Multumesc anticipat !!!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ps: Misto Vw Quote:
Quote:
http://www.girlshare.ro/2278622.5 ----------------------------------------- Mi-am cam iesit din "mana" da` sper sa fie pe placul lumii..:-) |
3 Attachment(s)
spiritualDARY2- nu ti-ai iesit deloc din mana dar nu te-a ajutat masina pt ca e cam low poly :( daca era mai cu forme era bomba...o sti pe aia cu Aeroportul Otopeni?
KidForDrift- e bun! GabrielMotorsport- era un calibra pt slrr dar nu l-am gasit nici pe vstanced nici pe GOM...o sa caut mai in colo mai bn pe unde mai stiu eu Pana una alta...am terminat cel mai agresiv kit pentru bora coupe :X P.S.- sincer ma asteptam sa va placa mai mult ca am facut o bora coupe :( dar oricum baietilor de pe vst le place :P |
Quote:
Foarte tare Bora sa sti :) Se pare ca trebuie sa fac si eu o bora . :D |
Quote:
|
5 Attachment(s)
"Crazy frog" si "Taxi à Grande Vitesse" :lol:
|
1 Attachment(s)
golfu ca golfu dar pejou ala e misto rau de tot :))))) te platesc astia pt dezapezit iarna?
My Bad Bora Coupe with new rims ... Borbet |
Salut baieti! Nu prea stiu cu ce se mananca modurile de SLRR..(am inceput sa ma joc acum cateva zile) Ma ajutati si pe mine cu un link pentru un BMW pisicuta si niste jenti borbet? Multumesc mult:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
Mazda RX-8 MazdaSpeed Edition:D
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dupa o lunga pauza, revin si eu cu ceva classy 8)
|
Quote:
|
Ar fi trebuit sa vopsesti si trapa in culoarea caroseriei si sa faci ceva cu sigla de pe jante, nu stiu, un program de editat, ceva, ca jantele sunt frumoase.
Imi place masina per total ;) |
4 Attachment(s)
Dupa bari, extra bari, elerone si extra eleroane mi-a venit pofta de ceva mai stok :)
Voi ce ziceti? :) P.S.- Bora Coupe v-a avea released obligatoriu duminica maxim! Nu de alta dar nu vreau sa ma prina liceul cu proiectul asta facut dintr-o ambitie prosteasca:lol: |
Quote:
Tare Radu Ps : daca erau mai lungi umpic usile era perfect:D da e bine si asa8)8) |
misto radule, sa incluzi si o grila clean neaparat! felicitari pt proiect, iti ies din ce in ce mai bine :-P
|
1 Attachment(s)
balint mersi :) iti dai seama ca mi-ar fi placut si mie dar nu am modelat eu masina penstru ca e foarte greu :( acum sa ma apuc sa umblu in ea sa ii lungesc usile cred ca e crima si o fac praf
Jink- thx. Inseamna ca nu ai vazut poza asta... |
3 Attachment(s)
superbe masini all
revin si eo dupa o lunga absenta cu masini bunicului din 84 i se zicea furia galbena pe atunci |
2 Attachment(s)
bobi- masina e bunicica pozele nu prea ajuta in schimb decat prima ce mai e de capul ei dar imi place ca ai vrut sa alegi un loc potrivit cu masina :)
Aproape gata! |
4 Attachment(s)
ms mult radule dar mi-am iesit din mana daca nu prea am mai stat printre voi
app frumusica bora ta nu mi-o dai si mie sa ies cu ea la agatat ?? pana atunci am iesit la plimbare cu un mercedes c 350 incaltat de lorinser si yokohama |
Quote:
|
3 Attachment(s)
E30 "Pitzi"
|
3 Attachment(s)
Mi-am instalat un alt driver pentru placa video...si s-au cam pierdut setarile...cine ma poate ajuta(cine stie) sa-mi faca setarile pentru placa? Multumesc! Y.m: me.and_justshe
:arrow: |
2 Attachment(s)
Quote:
Arata super..Bravo Am testat si eu Bora lui Franco..Si mie mi se pare foarte buna!..Bravo Franco! |
2 Attachment(s)
Quote:
Eu am gasit pisica asta intamplator :D |
Quote:
equinox- ca deobicei....neatent la detalii X( lasa-ma sa gasesc detaliul ala si iti zic dupa :))) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nissan silvia
|
2 Attachment(s)
Persepolisa- nu ai somn nu?:)) arata bine imi plac si pozele bv
Si eu in cinstea lu maryus (sper sa o vada) Sportiva |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
E30 Black:twisted:
Attachment 2553427Attachment 2553428Attachment 2553429 @Robicutz-Mersi..Ce jante sunt alea? @radu_cainamisir-Pana ce gasesti tu defectul...o sa imi creasca barba..frumoasa sportiva! @Persepolisa-Arata binisor... |
5 Attachment(s)
robicutz - frumos rau ursu tau pitzi
r.equinox - frumoasa rau si bora ta de urs ce sa mai zic bestial daca mai avea si niste geamuri negre il puteai transforma in mafia car revin si cu bmw m6 |
Radule frumos ursu mafiot :X
bobi incearca sa faci poze cu F9 + - Si jantele baieti sunt intr-un pack de 17` daca mi-ar merge GOM-ul le-as cauta.. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning