![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Cum pot sa deschid capota daca mi sa rupt cablu de deschidere???Sa rupt aproape de la mijloc:cry:
|
incearca sa scoti narile de la grila si cu un patent inceark sa tragi de cablu la mijlocul tragarului,dak ii scoti o grila si o sa te uiti inauntru pe sub tragar o sa vz cablu prinse in clipsurile alea de plastic si incearca sa tragi de el
|
1 Attachment(s)
vezi ca sunt doua cabluri unite prin piesa nr 10
http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...ounting_parts/ |
Quote:
Dau narile jos sau???:sad: |
dai narile jos iar in prima faza trati de cablu.... Dar nu de cablu propsiu-zis ci din nervura cablului.... Deci nu tragi de izolatie...
Eu zic mai bine s-o duci in service... Pt 30-50 de ron iti rupi mainile daca nu stii... |
Quote:
Quote:
Baieti de noata 2000!Tot respectul! ps....the_rifle scuza-ma pentru ora tarzie! Va multumesc pt ajutor! |
Stai linistit. Niciun deranj. :)
|
Pragul stang din tabla a ruginit in timp, mascat fiind de cel de plastic, nu am putut sa previn perforarea lui in anumite locuri.
Ce solutie ar fi oare mai buna: - prag nou aftermarket - prag decupat de pe o masina fara rugina - tabla de reparatie folosita pt a reconstitui pragul ruginit care urmeaza a fi indepartat in locurile unde e mancat de rugina? A mai trecut cineva prin aceasta situatie? Cum ati procedat? |
Salut.
Am o interfață pentru diagnoză BMW care funcționeaza ok cu Inpa, Carsoft, DIS și SSS Progman pe toate modelele care au ca mufă de diagnoză, mufa OBD II cu 16 pini. Interfața în cauză funcționează ok și pe e39 din 1997/2000 care au ca mufă de diagnoză mufa rotundă cu 20 pini (am și adaptorul de la OBD II 16 pini la mufa rotundă cu 20 pini). Problema mea este următoarea: acest cablu/interfață funcționeaza ok cu INPA/Carsoft pe un e39 din 1997 (523i - M52), dar pe mașina mea - e36 din 1999 (320i - M52) nu funcționează deloc. :cry: Ce/cum ar trebui să setez să mă pot conecta cu această interfață la mașina mea? (precizez că la acel e39 din 1997 nu există pinul 15 din mufa rotundă cu 20 pini, iar la mine există). Voi cu ce fel de interfață scanați mașinile model e36? Sau, dacă aveți o idee/un link de unde aș putea achiziționa o interfață pe USB, care să funcționeze pe modelul meu de mașină ... |
pompa servo de pe M50b20 merge pe M52b20?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Initial am crezut ca pica la fix gaurile trompei de la planetara subtire la planetara groasa.....deci sa inteleg ca nu e adevarat:rolleyes2:?: |
Quote:
|
Trompele de planetare nu sunt interschimbabile cu planetarele .
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning