![]() |
|
Re: Club CIELO
Nu e neaparata nevoie de reprezentanta. Nu aveti un service gpl mai rasarit pe acolo?
|
Quote:
|
din toate service`le de GPL unde se si monteaza in Tg Jiu ... nu se apuca nimeni de el ca "e montat de fabrica " doar reprezentanta .... si consuma mult imi sare de 12 la suta .... chiar nu exista nimik ... ?
|
Quote:
|
dar nu consuma atat ... acu vreo 3-4 luni nu consuma asa... dintr-o data a apucato ... nu stiu ce dracu sa ii mai fac... cred ca trebe sa ma duc iar la craiova ... asta e nu am ce face ... trebuie ca nu am incotro
|
Cat consuma? Si al meu consuma 8-9 la mers taraganat, dar cand merg normal creste consumul :-)
|
Quote:
|
lasa asa ca macar este ieftin GPL -ul (2,42 l ceva de genul )gandeste-te la un consum de 13% benzina (5,02 l ) :lol: , cam asa este consumul la GPL pe masinile cu motoare 1,5 . 1,6 , eu am pe un pick-up 1307 de 1,6 pus gpl si in oras ia 13 - 14 % iar extra urban 10 % +/- ceva , deci e ok consumul .
|
deacord cu tine ... dar pana acu 4-5 luni nu consuma ... maxim 8-9 imi lua .... acu ma rupe ... mai ales ca am si mult de mers cu el ... dar in final si urma,urmei ... nu am ce face ... ma duce cu el la craiova la reprezentanta ca nu ii mai dau de cap .... astea prin tg jiu nu se baga la el .... numai reprezentanta ... dar macar ei ii dau de cap
|
S-a invechit instalatia.... Din ce an e masina si ce motor ai??? Nu mi se pare un consum exagerat! totusi e GPL!
|
Quote:
|
Quote:
Pe aici, la cele mentionate mai sus, era 2.39 litrul de gaz... |
Quote:
|
Braila - 2.53/L mai peste tot. Nu stiu pretul la Lukoil. Nu prea alimentez de acolo pt ca mi se pare f prost.
Suceava - 2.3 si ceva/L Parerea mea: conteaza f mult si numarul masinilor pe gaz din orasul respectiv. |
ai dreptate Snapy....cel de lukoil e prost...si nu doar gazul..si benzina si motorina
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning