![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
stie cineva, ceva atelier, sau pe cineva care se pricepe la....am de mochetat 2 boxe....am toate, adeziv, mocheta
as vrea sa iasa calumea...... |
stie careva daca se gaseste in bm tigara electronica ?
|
se presupune ca.....am luat o treapa pe **********
nu era in colet ce am comandat, era acelasi prosud dar nu identic... ce pot face pt recuperarea banilor sau ..... pot conta pe politia romana? sa fac plangere? stie cineva, sau o trecut cineva prin aceste probleme? |
iti trebuie multe demersuri , acte , plangeri ...si poate firma e fantoma....sfatu meu : beleste ochii ! :shock:
|
Quote:
Resemneaza-te! Din curiozitate,era mare suma? |
este o persoana fizica, nui firma
suma nui asa de impresionanta.....dar tot asa putea fi si o suma mai mare.... |
Quote:
Daca tu ai semnat foaia aia precum ca ai primit pachetul,nu mai ai ce sa ii faci cu politia.Ce e de facut acuma ,e sa te intelegi cu omu si sa ii trimiti produsul inapoi,si el sa iti restituie banii..(cu toate ca nu prea cred ca e de acord o data ce a dat teapa) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
chitantele, am tot pot dovedi ........oricum am cerut ajutor de la administratoru sitului ********** asa k se rezolva` iti comanzi un produs de 300 Euro...si iti ajunge un cacat de 20 ron......poi persoana aia dispare de pe pamant.... |
da era vb de okazii
maine dimineatza il ridica gaborii , pana maine la pranz se rezolva treaba:) am chitanta cum o semnat persoana respectiva, cum o ridicat bani am martori posta romana, ce o fost in colet.... Florin vezi cum vb, intrun fel iti pot fi tata`..... |
Quote:
|
Quote:
Deci īn mare se cam ştie. Am avut colete primite prin poşta romānă, care aveau autocolant cu antitero. Acum nu ştiu dacă īn toate judeţele se procedează la fel, pentru că nu la toate am avut autocolant. Spre exemplu, la unele colete primite din Brăila, exista autocolantul antitero. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning