![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
super frumoasa mashina, felicitari NRG, iti urez multi multi kilometri cu ea si sa te feresti de conflicte;)...tare combinatia de culori...felicitari ink odata..:*
|
multumesc mult :D
|
e prea tare golfu arata bestial. astept sa vad cum da si noaptea
|
felicitari NRG pentru munca depusa la golf, chiar nu am ce sa-i reprosez (in afara de neoane, am vazut-o seara:) sa fii ferit de incidente si tine-o tot asa, sub capota se ascunde vre un tsi? :)
|
nope :) din pacate nu
are un 1.4 aspirat ... masina a fost luata pt show and shine pt cei ce m`au vazut cu ea in prima seara.. cu neoanele ca un pom de craciun .. doar o luasem :)) nu stiam sa le programez :D acum lumina sub ea e doar rosie :D |
1 Attachment(s)
Formula 1 pe litoralul Mării Negre. Italienii de la Federaţia Internaţională de Automobilism au bătut palma cu primarul comunei 23 August de lāngă Mangalia, unde, īn trei luni ar trebui să īnceapa construcţia celui mai mare circuit auto de Formula 1 din Estul Europei.
Complexul va costa 180 de milioane de euro şi se va īntinde pe cel putin 130 de hectare de teren. Pe lāngă circuitul propriu zis aici se vor construi hangare, standuri auto şi parcări imense, dar şi hoteluri şi restaurante. Sursa:www.realitatea.net |
va fi super tare asa. oricum drumu dintre tuzla si 23 august era un fel de pista pt testat viteza maxima a masinilor. :D
|
super vestea asta....
|
care are teren la 23 august s-a scos :)
|
Quote:
|
mamaia,hanul piratilor vor pierde mult in favoarea tusla-23 august-mangalia- plus ca sa nu uitam ca mangalia are port frumos si aproape de 23 august...
acum sa vedem si cum va arata si in cat va fi gata.... |
Macar de s-ar face acolo un circuit cu tot ce mai este nevoie dar eu unul sincer nu prea cred asa ceva,e abureala cum a mai fost si cu cel care trebuiau sa-l faca pe langa Bucuresti sau ma rog nu mai stiu exact unde......TRAIM IN Romania si cu hotii astia de aici nu vom ajunge foarte curand in rand cu lumea buna....
|
care l`ati vazut pe ala aseara la aqua in parcare care a luat bordura cu scuteru:))))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning