![]() |
|
Re: Diverse discutii
ia uite la el ce se da mare...glumeam bogdane...have fun la BV:D
|
Bai saptm asta nu pot. Citeste pe topicul pe care l-am deschis cu un eventual concurs.
|
Racerilor :)
glumesc...bogdane sigur pe cheia e mai potrivit pt provocarea pe care a lansat-o gogu02 |
buey cu gluma...ce ati intrat deja in weekend? la munca mah!!
ma laud kravene ca nu ma mai suport deja :))))))))) si ca sa stiti, deja postul meu a "agatat" pe cineva care vrea sa mearga ! asta a fost scopul lui. hai ca nu mai intru pe forum ca plec. weekend placut. |
same 2 u 2 bogdane..have fun:)...
|
Khalis ti-ai upgradat masina? :D... sau te-am confundat?:shock:
|
sort of..... e cealalta.....:twisted: :twisted: :twisted: Dar tot meganu' e dragostea mea.... :twisted: :twisted:
|
Ahh... eu am crezut ca are acelasi numar ( inseamna ca are doar literele din numar la fel )... marfa oricum; benzina amandoua?
|
car lovin' chick, rara avis ca sa fiu poliglot bis zum ende. :D
|
Quote:
|
wow....nu shtiam ca te-am angajat purtator de cuvant, platoane......
as for everything else.... dap.... una e pe benzina.... laguna e pe motorina.... dar tzin sa precizez ca fuge foarte bine.... merg cu ea la 170km/h pe Buc-Pl intr-a shasea shi zici k zbori.... nici n-auzi motorul..... :D |
ce urat suna "platoane"...urat din partea ta :P... glumeam .....app sorry de faza de aseara,eram nebun :)
|
cine stie sa lucreze in fibra?......as avea nevoie de nijte umpleri si lipituri...un PM ceva dak se poate cu id de mess k sa vorbim pe larg si sa stabilim....plsss
|
ieshi si u pe strazi si da de droopy...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning