![]() |
Re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
Am fost la Unix-ul din Cluj si au preturi binisor mai mari decit cele de pe cele trei site-uri despre care am cerut informatii... plus ca eu o cumpar si telescoape, brate, bucse, luneta... poate si parbriz. :D |
|
foarte tare masina.referitor la piese,nu stiu unde sa te trimit iar motorul cel mai bine il faci pe asta care il ai si sti ca ai motor bun apoi ;)
|
Quote:
|
gata baieti,am rezolvat-o. nu era de la aprindere,o facusem bine.era de la alimentarea cu benzina,nu ii venea benzina .
|
se vinde rechinul cu 55 de mil fara jante:) ....motor 2.3 ..dar cu bloc de 2.0, exista si motorul original de 2.0...itp asigurare valabile...0761444386
|
cine are de vanzare un vasco-cuplaj de m10?
|
Care are o janta de tabla R13 j5.5 et18 de vanzare?
|
Salut o sa bag si eu si pe aici anuntul poate mai are fiecare rude prieteni tovarasi care vor sa achizitioneze asa ceva...
Se vinde urgent E30 325i 24v 1985....atasez si linkul cu anuntul. https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...-325i-24v.html |
Salut .aveti vreun gand sa va intalniti anul asta?daca da. scrieti pt ca as veni si eu.v as ruga sa scrieti si despre eventuale intalniri prin bucuresti.sa aveti o seara buna.
|
lasa numarul de telefon...fiindca eu merg zilnic cu rechinu....si cred ca sunt singurul care te poate scoate afara la o plimbare in echipa.
|
pai dk faceti ceva organizat in bucuresti dati un telefon k vin si eu, doar sa-mi spuneti dinainte
|
vb lu jamaicanu daca e sa fie ceva ....yo pana in 10 15 iunie maxim sunt in tara....si daca e ceva dupa data asta dati un semn...un post ceva ...bafta
|
facem ...care vrea si cine se baga sa zica de acum...ca sa putem sa ne organizam.Sa propunem o data eventual in weekend ca sa poata ajunge toata lumea.
|
Caut si eu masca 2 faruri mari simpla va rog....cine ma poate ajuta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning