![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Ce ma readuce la viata ?slrr
Am versiunea 2.2.1 masina n nu stiu daca e a ta pentru ca o am de mult timp de pe gom.Habar nu am... misto masina,faine editurile p.s sa-mi bag piciorul trebuie sa invat photoshop... |
3 Attachment(s)
Un alt Scion Fr-s 2013 în nuanţa Hot Lava,păreri?
|
3 Attachment(s)
..::AnDy007::..- eu zic ca mai intai pt poze bune faci grafica :D
quick- pretene masina e excelenta dar data viitoare cand faci poze dute si tu mai aproape pe ea, mereu pozele mai apropiate de masina ajuta si la grafica si arata si misto un Porshe |
Ştiu Radule ştiu, dar nu prea îmi place să fac poze cu maşina aproape,
îmi place să prind toată maşina într-un cadru ! Deci ... o să încerc pe viitor să ţin cont şi de cele spuse de tine ! |
3 Attachment(s)
Quote:
Deci cun Corvette de la mn |
5 Attachment(s)
Revin cu un lexus...
M-am jucat prin photoshop,but remember,sunt la inceput.Nu prea stiu ce cum cat trebuie sa modific. -nu stiu de ce,dar in joc se vede de 1 milion de ori mai bine decat in poza...- |
Quote:
|
1 Attachment(s)
reborn :lol:
|
Quote:
thomas- de ce fail? |
3 Attachment(s)
Un exemplau din era Retrocar-urilor, cea mai tare masina de pe vreamea ei!:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
vreau si eu o parere de la maestru! nu despre poze ca nu mai sunt copil mic, despre masina in general |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Nisky QUICKSPEED8)
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Ultimile 2 pag...criminale:)
|
5 Attachment(s)
un fel de incercare de a face din transit ceva frumos..ce ziceti?
|
Quote:
|
Quote:
mersi mult frate! inseamna mult ce ai zis si voi aplicat ce ai zis tu pe faruri. crede-ma ca si eu vreau sa invat sa modelez in 3ds max dar momentan sunt ajutat de niste baieti buni de pe vstanced edit: problema mea majora este ca desi lucrezi in rpk-uri si in scripturi de atata vreme tot nu reusit sa adaug o piesa noua pt ca tot imi zic: o sa iti arat, o sa, o sa...si nu am resusit deloc. M-am mai uitat la e34-ul tau sa vad ce ai facut tu si prin comparatie sa fac si eu asta dar tot nu mi-a iesit. S-au intamplat 3 chestii: 1.ori nu aparea nimic 2. ori nu aparea piesa in plus dar se stergea si aia originala 3. apareau amandoua dar in moemntul in care vroiam sa scot piesa de pe masina era cum ar veni transparenta pt joc, adica pur si simplu cheia vedea prin ea :( |
4 Attachment(s)
Andy frumoase cadre da parca nu merge portocaliu ala la un microbuz :D
Bel air |
6 Attachment(s)
Mersi robicutz
parerea mea ar fi mers alta culoare la drag:) dar arata super si asa:) am facut o corolla.. nu stiu de masina,dar ma perfectionez la cadre/photoshop/chestii sa arate poza mai bine. ce spuneti? |
3 Attachment(s)
robicutz- arata foarte bine masina si pozele dar dupa parerea mea nu poti face dintr-o asa masina de epoca un dragstar!
Andy- e prea mult photoshop! Insiprate de mai jos. Trebuie sa reglezi toate prostiile alea doar ca sa intaresti culorile si totusi sa nu fie nici intunecata. Trb sa gasesti un echilibru, nu toate pe maxim ca nu faci nimic asa Proshe 911 |
radu_cainamisir - de data asta te contrazic radule. pozele tale arata ca naiba. prea multa culoare. deci ANDY te-ai depasit pe tine insuti, bravo. chear imi place daca nici masina lu KIDFORDRIFT nu e mai misto si am vazut toti ce poze misto face KIDFORDRIFT
|
3 Attachment(s)
@CraZzy K1D-Multumesc omule! Dar eu nu fac cine stie ce poze...adica nu sunt speciale...unele sunt chiar facute in viteza(gen cele de mai jos, care au fost postate si pe topicul "Concurs"). Multumesc pentru apreciere, dar mai am de invatat destul de mult!!!:D
Si chiar vreau o parere la aceste poze:-) |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2544546 KidForDrift gumele si culoarea :D |
1 Attachment(s)
Frumoase masini baieti, bravo! :D Imi place ce vad.
Ceva la plictiseala :D :arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Seara bună băieţi :D:
Attachment 2544724 |
1 Attachment(s)
Un Scion Fr-s stock, asa de noapte buna...
|
2 Attachment(s)
DariusAlexandru-jante prea mari pt pisica. Tu esti "darius" de pe vstanced?
quick- noapte buna si tie! Si de la mn ceva sa va tina in priza noapte asta |
Da Radu.Tot eu sunt şi pe Vstanced cu numele Darius.Jantele nu sunt incredibil de mari,sunt pe 18,dar la fel cum am scris şi pe Vstanced,sunt de show-uri,meeting-uri,etc.
|
3 Attachment(s)
Un Mercedes de la mine...
|
3 Attachment(s)
Hello...vin si eu cu o Japoneza suparata:D, asta e V1...voi m-ai lucra la un pj pentru ea azi/maine...
|
4 Attachment(s)
din ce vad la voi sunteti zei atat la grafica cat si la poze... dar incerc si eu
Merc' W123 in 2 variante ornamente mate si crom :D ceva pareri? |
2 Attachment(s)
super masina :shock:
|
3 Attachment(s)
@capa`: Nu am testat modul,dar din toate pozele ce le-am văzut până acum pare un mod pe cinste.
E36-le meu de la MMVV2 împreună cu un frate mai tânăr. Attachment 2545150 Attachment 2545151 Attachment 2545152 |
6 Attachment(s)
Revin cu o corolla mai noua:
Pareri? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning