![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
zilele astea pe la noi
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un mustang...nu e cine stie ce...astazi la promotor a dat de rollsul lui Columbeanu si in interior e personalizat!Si inca o chestie daca va uitati pe capac la rolls este in mijloc sigla ee roata se imvarte si aia sta pe loc!Cum?Si vin iar in Bucresti deci acel ferrari 599 il gasesc la intercontinental dar unde?
|
Quote:
|
Quote:
e super tare masina si omu a urcat bordura cu ea.e parcata vizavis de statia lui 41 de la Ion Mihalache. Cum dreaq sa stai la BLOC(conserva) si sa ai asemenea masina? Noroc |
Quote:
si pana la urma nici nu e nu stiu ce scumpete de masina 110-120.000 euro... cateva detalii tehnice , motor bmw N62B48 367cp (de pe 550/650/750) , 1240 kg, 0-100 4.8 s vmax 280 km/h etc ;) |
Nu e cine stie ce scumpete ??? la 120.000 de europeni...:) nu stii care este salariul mediu in Romania si cati castiga sub acest prag ?
|
Quote:
.. m-am referit la masini peste 100.000 de europeni din bucuresti care zic (doar din ce am vazut pe aici) ca sunt destule.... |
2 Attachment(s)
Un nisan altma super...NO COMENT!si un mybach!Super nisanu...si jantele e cu numere de S.U.A
|
In sfarsit ai postat si tu ceva...
Nissan-ul este de asta vara in Iasi. Este al unui tip din CuG...Deci e de mult. Acum nu mai are aceste jante...ca a venit iarna! |
a cui e maybach'ul ala ''PIC''??.....era sa ma ciocnesc in vara cu maybach'ul lui adamescu ..mama ce lung e
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning