![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Bai eu cred ca'i caterink serios acum...
|
Quote:
e cat se poate de serios... de dim tot incerc sa dau de cineva din familia lui ca sa-l ajut si nu pot |
Il vedeam orice pe Cartman mai putin hekr...sper sa'i dea cu suspendare orice io da...pt ca daca ajunge asta micu la puscarie e vai si amar de rozeta lui.
Daca vezi asta man iti tin pumnii. Sper sa iesi cu bine (morron) |
Deci chiar nu cred.Cum dracu??
|
Quote:
|
NU e de ras .. si sa nu uitam ca datorita lui exista intalnirea de vineri seara :sad:
|
Nu datorita lui, el a ajuns la un an dupa ce Ali_ump a facut asta...
|
hai sa n-o dam in diverse...
Cartman a facut multe si o sa mai faca ca n-a murit:) sper ca o sa scape usor;) |
ok,am gresit eu .. dar sa nu fim rautaciosi :P ideea era ca s-a implicat si el destul de mult.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da wa si pe mine m-a dat afara(sau a incercat) de la stadion cu jandarmii... si uite acu incerc sa-l ajut cu un avocat..MOCA vezi cum e roata? |
Tocmai am vazut si eu la tv la stiri ,nu pot sa cred ce sa intamplat , doar acum cateva zile am fost cu el la pescuit ,si in ultumul timp chiar a mai iesit la o vb la o cafea .
hai sa nu fim carcotasi ,nu e deloc de ras.bun rau ,la urma urmei e de-al nostru ,nu e un necunoscut. Buddy mergi pana la el aksa dak vrei sa-l ajuti vorbeste direct cu familia , cateva vorbe pot pune si eu la un avocat pentru el daca se ajunge asa departe . sa speram k se va termina cu bine , cu totii constientizam k nu va rezista inchis :(. |
Saracu copil habar nu avea de informatica . La mancat in fund sa faca smecherii si sa fie teribilist .......
Orice cunoscator de internet care depaseste nivelul de amator stie ca nu exista infractiune informatica perfecta si daca vrea cineva sa te prina o poate face ..... Sper sa isi dea seama repede anchetatorii ca saracu copil habar nu are pe ce lume e si ca prostia la impins la teribilisme si sa il judece in libertate ..... VOI CEILANTI ...NU UITATI .... NU EXISTA INFRACTIUNE INFORMATICA PERFECTA ...statistc ai mai multe sanse sa omori pe cineva si sa nu fii prins decat sa faci prostii pe internet si sa nu fii depistat ... |
Quote:
PS.imi pare rau de el dar si de cei la care era dator |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning