![]() |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Quote:
Inapoi spre casa intre Simeria si Petrosani am sa ii dau maxim, maxim am spus :)) sa vad ajung in service sau nu ? azi am fost la schi, a fost super, ma dor toate, care le aveti cu , ...... ? va astept pe aici. Sunt super partiile in Straja si se poate urca si cu masina daca ai gume de iarna ,asta pt cei comozi :D . |
Quote:
|
Quote:
Nu o las, de abia astept sa ies cu ea , am sa ma plimb o zi intreaga, fac ture de oras pana ce imi e rau :)) , nu am nenorocito asa tare, nu stii ca la tv pari mai gras/a , ei asa e si cu pozele, nu arata bine realitatea :))) |
daca tot am intrat in vb ... o intrebare , vreau sa imi invelesc oglinzile in folie de carbon ? ce parere aveti ? Da sau Nu ? trimite`ti sms la 1278 cost 0 centi/sms =))
|
Quote:
vrei o schimbare ar da bine cu portocaliu,:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
:-P |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pai pe oglinzi as vrea sa o pun, pe stalpii de la portiere cum am zis si mai devreme si poate pe capoata acolo unde imi ies jeturile de strop gel sau cum naibii se cheama ..... ca acolo am plastic negru ..... imi e sa nu fie prea multa si sa dea urat ..... m-am ganndit de 1000 de ori si tot nu stiu ce sa fac ...... Sa pun Sau sa nu pun... cum zicea marele William .... |
Quote:
|
Nu unde o pui pe masina, unde o pui la atelier sa ai grija sa fie meseriasi aia. trebuie intinsa calumea sa nu ramana cu cute
|
Quote:
acuma in cazul in care accepti sfaturi de la o fata..;) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning