![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
Dc nu te descurci vino cu el la mine ca tzi-l fac eu....:D |
mda....de parca nu ar afla cine nu trebuie......e e ajuns o sear 2 si gata.........
|
Nu prea ar avea de unde,ca zona nu e locuita,si e incredibil de slab circulata ziua. Imagineaza-ti cum e "pe-nserat".
|
Quote:
|
nu merge mah revo acolo , esti nebun , nu ai pe unde sa te duci . e nashpa
las ca vedem noi |
Eu nu inteleg de ce cautati voi locuri sa se dea cei cu masini ? Locurile care le folosim acum , intradevar foarte rar,sunt destul de bune.De cate ori am fost acolo nu am avut probleme.
|
Quote:
S-a asfaltat acolo? Sa se dea dracii pe-acolo daca despre drumul asta e vorba. Iti dai seama ca toata ciorimea o sa fie prezenta si n-o sa se dea aia la o parte in veci sa dam drumu la cursa, plus ca ar sari vreun puradel dupa fusta ma-sii aproape de linia lu 402 si prafu s-a ales de totââââââ! |
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by bmw_motorsport stai tu linistit ca o sa ne dam cand getaxu' va fi gata...din pacate au fost multe alte prioritati inaintea ambreiajului care o sa ma lase curand...iar de legale...crede-ma ca stiu cum e Quote:
Fara nicio vrajeala! Pun 300 EURO pe BAS! |
Quote:
i maaaa cu pariurile astea de mii de euro....... sa luam un biborteni.....cald........... |
Eu zic totusi sa terminam cu comentariile despre ce au zis unii si altii cand ne-au oprit in trafic, sa nu mai discutam despre tot felul de locatii decat atunci cand ne gasim fatza in fatza si sa nu mai avem atata incredere ca suntem "linistiti" acolo fiindca nu se stie niciodata!
|
vorba aia una peste alta sau doua peste mine e tot aia
|
tocmai , hai sa o lasam balta , locurile le stim numa noi si altele cam greu sa apara prea curand , acolo la chimie e bun doar ca sa alergi un pic masina. totusi sa ne gandim ca e pista rezervata elevilor :)) si mie cand ma apuca boala copiilor si chitzai dacia pe acolo , pur si simplu din lipsa de ocupatie
|
Quote:
|
..cu unu de 180 sau cine stie cat;
180cp EU?:ihearu: |
Quote:
P.S. ti-am dat Pm daca mai ai toba aia de vanzare |
Quote:
|
daca e 1.8 is stai linistit.....am avut si mi-am luat-o de la droopy grav cand el avea pe masina un motor mai slab decat a lui bass....sincer nici cu 2.5 nu faci fatza,ai masina f grea...dar de funn merge sa vezi cum stai;)
|
Quote:
tot ce pot sa spun e ca din pacate nu pot fi la ploiesti seara de seara precum as fi dorit...asta e....exista multe alte prioritati acum care trebuiesc luate in seama |
Man, si cu ce fumai liniutzele pe vremuri? Ce masina aveai?
|
Quote:
un mic exemplu.....am vandut e-38-ul ca sa vin acasa....deee....motivele nu mai conteaza |
Clar e38 e masina de cursa :lol: :lol:
Ai fumat de mult liniutele,pe noi nu ne aburesti cu astfel de vorbe ....daca si celelalte masini au fost la fel de grele ca e38-ul, nu vreau sa imi imaginez ce fel de liniute ai fumat ... |
Quote:
|
Quote:
|
Baieti, stiu ca se discuta acum 2 ani circa despre organizarea unei curse si la noi in Prahova, dar nu se gasea loc, ati mai gasit ceva idei ? :)
|
Quote:
|
Quote:
Oricum am da-o exista un obstacol care ne impiedica sa facem legala. Ma gandeam la shoseaua Ghe.Gr.Cantacuzino (de la Mos Craciun inspre Podul Inalt), dar am auzit ca ar fi o spalatorie auto pe tronsonul respectiv. Ar trebui intrebat acolo daca e vreo problema. Daca nu, la cat e de circulat in weekend cred ca pe zona aia chiar s-ar putea organiza o treaba buna. :lol: Quote:
Te insheli amarnic BZN-ule. Nu stii despre ce e vorba deloc. Te-ai zbatut vreodata sa faci o legala? Intreaba-l pe Droopy, pe TNG, intreaba-ma pe mine. Afla ca atunci cand in octombrie 2008 am vrut sa organizam legala eu si cu Droopy am fost si am vorbit cu cei care puteau sa ne ajute si obtinusem aprobare de la toata lumea, inclusiv de la Politia Rutiera. Ca nu ni s-a dat si drumul pe care il doream pentru cursa, asta e alta problema. Dar aprobarile se iau oricum cu ajutorul cuiva sau cu un club cu acte absolut in regula. |
Quote:
|
daca zici acolo langa spalatorie si langa kaufland nu cred ca o sa aprobe findca e magazinu acolo care ar fi blocat total si aia e o iesire din oras importanta care face legatura cu centura si cu drumu spre targoviste...intradevar soseaua e impecabilca si destul de lata si e si trotuaru unde sa stea spectatorii dar e nasol ca e drum de legatura si e si important pe deasupra...plus ca nu exista un traseu ocolitor in cazu in care se inchide drumu..cum e pe bulevard celelalte stradute aditionale;)....foarte greu sa gasesti in ploiesti un loc care sa se incadreze pt legale..eu asa cred..nu cunosc foarte bine conditiile dar asta e parerea mea:(
Ori te referi la strada unde e unitatea militara dar si acolo e ciudat....tot cam acelasi lucru ca si la podu inalt...si iti dai seama ca ar bloca si cursele RATP si ar fi alta problema:( |
Cred ca se referea de la Mos Craciun pana in intersectia cu Sos Vestului. Nu de la sos vestului pana la podul inalt ;)
|
Quote:
|
eu propun sa se inchida discutia asta shantule fa curat!!
|
Quote:
|
dap..acu inteleg unde e lantu de magazine zici tu...la eka trust acolo;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiu Cata, am dat doar un exemplu. Din 2004 nu a mai fost nimic, si de aceea era ceva misto o noua cursa mai bine organizata.
|
Quote:
|
Uite am vorbit acum cu Cata si ar fi o strada lunga peste 500m, asfalt nou si lata...la Provita..pe langa Campina, noi o sa ne interesam, peste o luna vin si eu in tara si am o gramada de timp liber. Eventual si un VTM s-ar putea organiza ... in fine ... este doar o idee...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning