![]() |
Re: Comentarii lucrari!
*L33L00: cica el are mai multe variante... difera culoarea si teava de esapament... aaa si mai sunt jantele alea care oricum nu se potrivesc, sunt plate
si la varianta aia fara esapament vezi ca acolo unde ai scos chestia aia unde se pune nr. de inmatriculare se vede sters si naspa |
2 Attachment(s)
Comentati o fi ceva de mazda mea
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Comentati dace e ceva
|
prima .. aia stock
|
*AdY9005: ai colorat tot, si simboluri si scrisuri si tot tot
spoilerele si pragul sunt la nivele diferite spatiile dintre roti si prag si roti si spoilere trebuie sa fie negre cam naspa umbra din spate ai scos manerele ca dreaq :lol: tu nu vezi ce naspa se vede? era mai bine daca nu faceai si jantele galbene cam ireala |
*The game: foaaarte putin tuning, ai schimbat doar culoarea, jantele si ai innegrit gurile alea unde se vede naspa... trebuia sa pui plasa
selectii naspa... |
vad k v-a placut chevy ala...l33loo si ceilalti care ati facut-o...facem un battle mic?? ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si eu ceva sper sava palca si sa nu fie greseli prea mari
|
*Lukian_XXX: spoilerul fata e stramb si plin de reflexii, unde ai scos manerul se vede sters, ai schimbat culoarea doar la geamurile laterale
|
1 Attachment(s)
TazAless am gresit eu asa trebea sa o pun
Asa e masina normala da m gresit eu si de aia |
2 Attachment(s)
Sper sa va placa si sa spuneti si mie daca e vreo greseala
|
Quote:
|
*The game: spatiile alea dintre prag si roti si spoilere si roti trebuiesc innegrite (niciodata nu va invatati minte :lol:), unde ai scos manerele se vede cam aiurea...
mi se par cam ireale componentele... le-ai luat de pe poze cu rezolutii mai mici edit: *AdY9005: era misto daca coborai putin masina aia, linia aia din fata de la capota e stramba, spoilerul fata descentrat, carbon ireal, putin tuning, paint cam nepotrivit ...si eleronul nu se vede prin spate prin luneta |
2 Attachment(s)
comment pls :mrgreen:
|
Quote:
|
*shantzu: unele selectii naspa, carbonul nu cred ca e bine facut... trebuia mai mare sau poate e bine asa nu stiu ce sa zic :D
calitatea jantelor cam slaba |
Quote:
mi-ar face placere ,.,,, dar sa fim mai multi ca fac astia urat de geaba ///// |
Quote:
good luck ;) |
2 Attachment(s)
asta e cred ca cea mai misto "opera " de a mea .. comentati pls
|
*L33L00: daca tu o numesti p-asta opera... :lol: :lol: :lol:
ti-ai batut joc de masina... nici nu stiu ce sa comentez... are o forma atat de ciudata... nu stiu ce sa zic mai intai...in primu' rand reflexia tipului pe capota e stramba, spoilerul fata total nepotrivit si nu e adaptat bine, eleron prea mare si stramb n-are roata in spate... :lol:, priza de aer pusa aiurea, prea multe scrisuri etc etc... |
1 Attachment(s)
te-ai grabit
|
ms pt commenturi ... am sa incerc sa indrept greselile
|
bai l33loo,parerea mea,ai stricat machina!
|
ai pus cam multe pe ea leelo ..
calitate nu cantitate ;) good luck |
2 Attachment(s)
stiu ca are putin tuning da nu merge sa faci masina asta racheta ca e limuzina (parerea mea) astept comentarii
|
1 Attachment(s)
Quote:
in rest mi se pare ok *neoanele numai pe lateral |
*hitman454: jantele nu-s bune, manerele strambe unu' fata de celalalt, unele selectii gresite
|
2 Attachment(s)
astept comentari !!!!
|
2 Attachment(s)
am "reparat-o " plspls pls tazales nu mai pronunta cuv ala .... stii u care :D ...
spuneti-m dak am reparat-o bine |
1 Attachment(s)
originalul il stiti , asa ca... have fun;)
|
3 Attachment(s)
clio ... mi-a iesit najpa de tot ... parerea mea
|
ady9005-intercooleru e imens,gura de aerisire a iesit urat si are si selecti strambe.cauciucu de pe spate si ala are selecti strambe...nu se medeleaza dupa janta
l33oo-umbdra din spate realizata aiurea,si numai ai pastrat liniile originale ale masini Yackone-personal nu sunt ptr schimbarea totala a botului unei masini sau alte partii din ea...aceasi chestie ca la l3300 numai pastreaza linile de bmw-ului original si nici nu e realizat asa bne... |
*L33L00 la logan - umbra spoileului fata e aiurea ... reflexia lu tipu ala pe capota e la fel ... ai vopsit si o parte din cauciucu ala din fata ... pt c ai pus ceasu ala pe capota?? sau c o vrea sa fie ....
*Yackone - eleronu nu se prelungeste prin luneta ... in rest e frumusik ... *L33L00 - usa din carbon nu am mai vazut :lol: ... botu e frumos .. ti-a iesit bine ... |
ala e carbon....nici nu am vazut.:D...nici eu nu am mai vazut
|
cu eleronul mi-am dat seama ca am pecit-o numa dupa ce am pus poza pe forum ...e facuta in graba si lipsa de inspiratie;)
|
2 Attachment(s)
masina de la concurs
|
Quote:
VARZA DOMLE' NASTSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VARZA !!!!!!!!!!!! VARZA !!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
este adevarat ca e o lucrare nereusita , dar asta e ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning