![]() |
Re: Fanatik Constanta
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si pozele cu parasolarul
|
Juniorii, imbracarea, spalarea, machierea, lustruirea si la poze cat mai e frumos afara. :lol:
Junioara, ai prins schema cu "arcuirea" da ? :lol: |
4 Attachment(s)
Bine ai venit printre noi ( ei :lol: ) !!!
Asa,aaa...faceti sedinta foto ... sa va fie rusine ca nu ma asteptati si pe mine :)) . Intre timp mi-am cumparat jantele , OZ Hydra pe 17' . Urmeaza arcurile, amortizoarele, prelungirea capotei, bara spate si vopseaua car or sa fie o problema cam mare, pt ca sunt exagerat de scumpe aici :( |
pai tu cand vii cumetre?
p.s. like the new boots |
Fara masina, vin in iulie, dar nu stau mult .. o saptamana
Cu masina, vin in octombrie, ca sunt invitat la o nunta si cu ocazia asta ii fac si ITP-ul ca-mi expira in ianuarie ! P.S : Daca mai traiesc pana atunci :lol: :lol: |
ce liniste e pe forum :((
|
Quote:
|
E liniste pe forum.....dar nu si`n bucuresti :))
|
Quote:
|
Care`i treaba copilashi ? :)) Mai traiti ? Voi o ardeti sespect prin cta, nu mai stie lumea nimic de voi .. trebuie sa va caute pe youtube, ca altfel ... :))
https://www.youtube.com/user/CT87MYG#p/u PS : Marian ... frumoase xenoane ti`ai pus ... ce te`a apucat ? Xenoanele ca xenoanele, dar asigurarea ai facut`o :lol: ? :lol: |
https://www.youtube.com/user/CT87MYG#p/u
PS : Marian ... frumoase xenoane ti`ai pus ... ce te`a apucat ? Xenoanele ca xenoanele, dar asigurarea ai facut`o :lol: ? :lol:[/QUOTE] a facut-o demult :)) :P |
Ce a patit de si`a facut asigurarea ? a luat`o razna ? :lol:
Apropo, sa`i spui ca pe 24 mai ajung in tara ... stau pana pe 10 iunie, deci sa`si faca timp sa iesim :) |
[QUOTE=wu_vladutz;4159598]Ce a patit de si`a facut asigurarea ? a luat`o razna ? :lol:
Apropo, sa`i spui ca pe 24 mai ajung in tara ... stau pana pe 10 iunie, deci sa`si faca timp sa iesim :) vi sa ma iei de la liceu ? :-> :"> b-) |
Apropo, sa`i spui ca pe 24 mai ajung in tara ... stau pana pe 10 iunie, deci sa`si faca timp sa iesim :)
trebuie sa isi faca! |
nu am cu ce sa vin sa te iau de la lic. , ca nu vin cu masina :lol: . Am sa o bag in service, la vopsit, cat sunt eu in tara ... cu masina vin abia in septembrie, la sf lunii, ca-mi expira ITP-ul :):)
|
Quote:
|
Ce face baietii !?!:lol::lol::lol:
Cred ca am sa vin in ro mai devreme de termen ... vreau sa vin sa vand masina, ca am numai probleme cu ea ... s`a dus saraca, e praf. Cat de curand ma lasa ambreiajul care este undeva la 700 euro aici (fara mana de lucru), pompa de injectie sau calc. de injectie, pt ca se opreste nebuna singura la semafor ( si in mers ... :lol: ) ... bine, se opreste rar ! M`am uitat pe net ... se vand in ro undeva intre 3.800 - 4.800 euro ( acelasi an, acelasi motor ) . Am sa cumpar jante de tabla, ii pun farurile si stopurile originale sa o fac stock ... mai putin capota si plafonul care raman negre si bara fata de R32. Ce ziceti ... am sanse sa o vand ? 1.9 TDI, 90cp ... cam multi km :D:D:D |
Quote:
|
ce liniste..... aud valurile! :))
|
Nu cred ca investesti intr-o masina ptr o cupa....o faci de placere,
bai chestia este ca asa scrie, asa iti transmit si eu.....nu am de unde sa stiu eu ce vor face organizatorii la eveniment.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Inca e intreaga, si daca tot ziceai ca iti este dor de ea uite :D
|
Intreaga....?? Marian asteapta sa fie gata :))) Nu mai are rabdare:D
|
Quote:
|
Ce liniste pe aici acum ca mi-am facut si eu cont...:???:
|
Ce liniste pe aici acum ca mi-am facut si eu cont...:???
asa e.... :( |
Ce liniste pe aici acum ca mi-am facut si eu cont...:???
btw cand vedem si noi poze / filmarea de duminica seara ? |
Bine ai venit pe forum Faitas:D Fa tu sa fie ca la inviere daca nu iti place linistea :)))
|
galagieeeeee:-P:lol::lol:
|
Bai eu zic sa facem urmatoarea intalnire pe interioara ca la aqua nu prea mai merge treaba..ce ziceti?
|
Quote:
|
La nudisti :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Bai lasa plaja mie mia venit amenda aia de pe 29 de la aqua 400 lei:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
hehe bine v-am regasit . ce faci ma mygule mai traiesti ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning